Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Minik Karsiyaka bulusmasi...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

arkadaşlar pazar akşamınamı ertelesek çok mu erken oldu insanlar daha duyuruyu duymadıRegister or Login" alt=""/>

Onur

ben bugun kafesteydim ama apaçi sen yoktun sürekli bakındım.  duymadı diyosun ama ksk de 5 kişiyiz  ztn 2 kişi benden haber bekliyor...

n/a

ewet bugünde gelemedim şantiyede işler uzadı . yarın saat 21 de buluşma uygunmu arkadaslar

Onur

bana uyar bir aksilik olmazsa??

Onur

bu akşam saat 21 kafeste görüşmek üzere!!

n/a

8 takla attık artık haydi hayırlısı

Onur

Berk ve Burak ın araçları çeşitli nedenlerden dolayı serviste oldugu için toplantıyı ileri bir tarihe erteledik. eger uygun olursa pazar günü de toplanabiliriz

n/a

pazar akşamı tplancazda herkez kaytarıyor 

n/a

arkadaslar pazar akşamı kafese gelcek varnı 9da

Onur

dünkü yagmurun azizleğine ugradım evde yaıtorum ama herkez gelirim derse bende gelirim tabi. ama en iyisi timetrial da buluşmak

n/a

arkadaslar merhaba cenk ben.

karsiyakada yasıyorum ve benim gibi alfasına asık insanlarla tanısmak isterim. aktivitelerinize uygun olursam seve seve katılırım.

35 CNK 96    KIRMIZI 147

n/a

Cenk bey hoşgeldiniz...

Sanırım daha önce 22 sinde Pınarbaşındaki pistte Time Triale gideceğiz.. Oraya bekleriz : )

n/a

hoşgeldiniz .en yakın perşembe saat 19:30da izmir yarış pistinde toplanacağız sizide yanımzda görmek dileğiyle

Onur

Aramıza hoşgeldiniz karşıyaka da nerde oturuyosunuz acaba?

n/a

Herkese merhabalar  tekrardan,

Pınarbaşına gelmeye çalısacağım, bir sorun cıkmazsa ordayım.

Karsıyaka'da Girne'de ve Foça'da yaşıyorum....

aroc üyesiyim, daha önceki aracım megane idi, hala şehir içinde isim olunca meganı kullanıyorum, çünkü arabama gözüm gibi bakmama ragmen park yerinde, daha 4000km de çok kötü bir sekilde çizdiler yada daha dogrusu inceden arkadan sürtmüşler. tahmin edersiniz ki nasıl içim yandı... Herneyse ilk defa araba kullandığımı hissediyorum olağan üstü bir keyif alfayla seyahat etmek...ama insanlar nedense rengindenmi bilmem hemen hırs yapıp yarışa teşvik ediyorlar...

umarım yakın gelecekte tanısırız....selamlar saygılar....

0532 342 57 00 tel.

n/a

Selamlar  tekrardan,

Benim cebim 532 226 55 89 gelecek olursan ara ki oralarda birde bizi bulacağım diye uğraşma: )

Onur

galba Göktay gelemiyor karşıyakadan ben tek başıma geliyorum eger arkadaşlar yolu bilmiyorsa bakalım Önderle buluşuruz biyerlerde

n/a

? Niye..

quote:

Onur wrote:

galba Göktay gelemiyor karşıyakadan ben tek başıma geliyorum eger arkadaşlar yolu bilmiyorsa bakalım Önderle buluşuruz biyerlerde

Onur

iş yemeğim var demişti yanlış hatırlamıyorsam kendisi daha detaylı bilgi verir

n/a

Cenk'te var gelebilitesi olan..

n/a

arkadaşlar çok gelmek istiyorum ama çok sevdiğim bir abim ve ailesi yemeğe davet etti.nişanlım bana sormadan olur demiş.     onurcum sen gittikten sonra alfama vurdular otoparkta(kafeste) bide bişey yok nekı bu demezmı yarın servisime vercem telefonunu silkelesinler bi .ordan çıktım mavişehire giderken ne göreyim 147 (kırmızı )kaza yapmış.kötü olmuş önden kaldırıma ordan palmıyeye.durdum cenk mi diye baktım allahtan değilmiş.beterin beteri varRegister or Login" alt=""/>

Onur

çok geçmiş olsun ben dolandım görmedim seni arabanın başında. diger 147 yi ise gördüm bende cnk plaka mı diye değilmiş.tekrardan çok geçmiş olsun göz abi göz ondan arkaya koyuyoz arabayı:))))

n/a

onurcum belliydi ilk önce ampul patladı  You are not allowed to view links. Register or Login yapayım gözümün önünde olsun benimki çok dikkat çekiyor arkası güvenli değil serseriler oluyor çekiyor

master

Yarın saat 17.30'da işten çıkıp ordan Bornova Kipa'nın otoparkına gitmeyi düşünüyorum. Telefon numaram 0532 220 09 41. Eğer yolu bilmeyen varsa benimle orda buluşabilir. Yok eğer yoksa ben orda salak salak bekleyip bi süre sonra piste giderim :) Dolayısıyla bana bugün veya yarın 17.30 civarında haber verirseniz ona göre Kipa'ya ya da direk piste giderim..
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS