Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bursa'da Özel Servis Tavsiyesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yiğit Doğukan

Merhaba arkadaşlar. Bir süre Bursa'da ikamet edeceğim. Bursa'da tavisiye edebileceğiniz alfa ustası var mı?

egeozal1

Sitede bulunan Orhan Usta var Racing Servis. ;) Ünü duyulan bir ustaymış.

Yiğit Doğukan

Sağol Egecim ama izini bulamadık Orhan Usta'nın :)

GooSe

O zman bursada yaşayan biri ve orhan ustayla tanışmış biri olarak   küçük sanayi sitesinde alpin bmw servisi var onun karşısında bende kartida vardı kartvizitligime bakayim telini gönderirim.

HTC One V cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yiğit Doğukan

You are not allowed to view links. Register or Login
O zman bursada yaşayan biri ve orhan ustayla tanışmış biri olarak   küçük sanayi sitesinde alpin bmw servisi var onun karşısında bende kartida vardı kartvizitligime bakayim telini gönderirim.

HTC One V cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Valla çok iyi olur  :yukari-ok:

GooSe

Web sayfası ve iletişim bilgileri

One V cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yiğit Doğukan

champs

Merhabalar,

Servisten memnun kaldınız mı ? Ben de önümüzdeki hafta 147 ekspertizi için Bursa dan servis arıyorum .

Yiğit Doğukan

Merhabalar,

Servisten memnun kaldınız mı ? Ben de önümüzdeki hafta 147 ekspertizi için Bursa dan servis arıyorum .
Biraz geç oldu ama belki yinede faydası olur.
Ekspertiz yapacaksanız hiç Orhan ustaya gitmeyin. Beşyol ışıklarını geçtikten sora kent meydanına giderken minibüs yolu üzerinde oto Zeki var. Oraya giderseniz onlar sizi yönlendireceklerdir.

HAKAN-K

Ben 166 v6 nın bakımlarını Racing servis Orhan Usta da yaptırırım bir çok Alfa görürüm her gittiğimde; mazda wankel motorlar konusunda da bilinen bir ustadır abuk subuk arızaları bulma konusunda iyidir .
SerkanYazıcı nın rally araçlarında da katkısı olduğunu biliyorum kısaca tavsiye ederim

Yiğit Doğukan

Ben 166 v6 nın bakımlarını Racing servis Orhan Usta da yaptırırım bir çok Alfa görürüm her gittiğimde; mazda wankel motorlar konusunda da bilinen bir ustadır abuk subuk arızaları bulma konusunda iyidir .
SerkanYazıcı nın rally araçlarında da katkısı olduğunu biliyorum kısaca tavsiye ederim

Evet ustalığına, bilgisine kesinlikle lafım yok.
Yukarıdaki yorumuma ek olarak, Orhan Usta'nın ekspertizle uğraşacağını pek sanmadığım için başka yere yönlendirdim.

HAKAN-K

Size kesinlikle katılıyorum ama Bursa da olan arkadaşlar aratınca beki bir faydası olur . Birde Doguş otonun oralarda bir yer var kapsamlı ekspertiz yapan 4 sayfa bilgi veriyorlar araçla ilgili boya vs durumu hakkında orayıda araştırmakta fayda var

murat_016

Merhabalar,

Ekspertiz yapacaksanız hiç Orhan ustaya gitmeyin. Beşyol ışıklarını geçtikten sora kent meydanına giderken minibüs yolu üzerinde oto Zeki var. Oraya giderseniz onlar sizi yönlendireceklerdir.

Oto zeki parçacı diye biliyorum ben.Bu arada eski fiat yetkili servisi ve saffet üçüncünün tofaş motor sporlarının direktörlüğü yaptığı dönemlerde yanında bulunmuş gemlikte teoman abimiz var servis zamanından gelme apartlar ve gerekli kitapçıkları kendisininde bulunuyor alfa romeolarada bakıyor kendisi gerek ustalığı gerek insanlığı on numara adamdır.

Yiğit Doğukan

Merhabalar,

Oto zeki parçacı diye biliyorum ben.Bu arada eski fiat yetkili servisi ve saffet üçüncünün tofaş motor sporlarının direktörlüğü yaptığı dönemlerde yanında bulunmuş gemlikte teoman abimiz var servis zamanından gelme apartlar ve gerekli kitapçıkları kendisininde bulunuyor alfa romeolarada bakıyor kendisi gerek ustalığı gerek insanlığı on numara adamdır.

Evet doğru Oto Zeki parçacıdır. Ancak onların çalıştığı iyi bir Alfa ustası var ve Ben Bursa'yı çok iyi bilmediğimden tarif işini onlara bıraktım :) Merinos taraflarında ama dediğim gibi tam olarak yerini tarif edemiyorum.

murat_016

Merhabalar,

Evet doğru Oto Zeki parçacıdır. Ancak onların çalıştığı iyi bir Alfa ustası var ve Ben Bursa'yı çok iyi bilmediğimden tarif işini onlara bıraktım :) Merinos taraflarında ama dediğim gibi tam olarak yerini tarif edemiyorum.

Bu almira otelin altında olabilir belki dedikleri yerler ama oto zeki iyidir bi kaç defa alışverişim oldu kendileriyle.Usta konusunda ise dediğim gibi teoman abimiz iyidir benim 20v'in trigeri değişirken motoru indirik şanzımanda ufak yağ kaçağı vardı onu çözdük motoru açtırıp durumuna baktık motorumuz gayet güzeldi açmışken kapak taşlama ve port polish yaptık debriyaj baskı v kayışı tüm rulmanları değiştik ön takımdada viraj demir lastikleri ve amortisör takozlarıyla işi tamamlamıştık.Eskiye kıyasla yürümesi çok değişti bu işlemlerden sonra 5500 kmde oldu herhangi bir sıkıntıda yaşamadım  çok şükür,bursa birmot dahil fiat 2.0 16v-20v motorundan korkarken ben yapamam dediği zamanlarda teoman abimizin bu makinelerde harikalar yaratıyor

fethiparisa

Ciddi sıkıntılar için Gemlikte  Teoman Usta sahiden bilgi sahibidir Alfalar konusunda.Aracı yeni alıp İstanbuldan dönerken uğradım yanına direk aracın neyi var yok söyledi hemen.2-3 yıl önce bir arkadaşımın Temprasının komple motor yapılacağı zamanlardı hiçbir usta yanaşmıyordu,Teoman usta hem ilgilendi hem sorunu kısa sürede çözdü (1 gün gibi bir süre)

Aslında Tofaş ustasıdır ama Alfalarla ve Fiat grubunun tümüyle arası iyidir.Gemliğe kadar gitmeye değecek bir ustadır.En azından başını kaldırıp ilgileniyor dükkanına gelen birisiyle. ;) :yukari-ok:

DOĞAN ANIL

Fethiparisa verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Teoman ustanın iletişim bilgilerini verebilir misiniz?
Saygılarımla.

fethiparisa

Bende telefon numarası mevcut değil,ama arkadaşımdan alıp iletmeye çalışırım.Direk yerine gittiğimiz için telefona hiç ihtiyacımız olmadı.Gemlik girişteki sanayideki en son blokta sağdan yaklaşık olarak 13-14.dükkan civarındadır yeri.
Zaten Gemlik küçük bir sanayiye sahip Gemlik sanayiye gidip Teoman Ustayı  sorarsanız yeri tarif edeceklerdir.
Ama telefonla bilgi almak da fayda var bahsettiğiniz sorunun türüne göre belki yardımcı olamayabilir boşuna gitmemiş olursunuz öyle bir durumda.O yüzden de numarayı edinir edinmez yazarım zaten.

You are not allowed to view links. Register or Login biliyordur belki ondan da edinebilirsin iletişim bilgilerini sanırım.

murat_016

Teoman abi gerek insanlığı gerek ustalığıyla mükemmel bir insandır.Bana emekleri çoktur kendisinin.iletişim bilgilerini aşağıya veriyorum.Uzmanlık alanı fiat araçlarıdır eski yetkili servisti zaten hatta saffet üçüncüyle bir sürede çalışmış insan.

Gsm: 0505 244 04 04
İş    : 0224 524 74 74

DOĞAN ANIL

Bilgiler için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.

cAn16

Herkese selam,

Tam olarak Alfa özel servis olmasa da Bursa'daki arkadaşlara işçilik fiyatları ve ödeme konusunda çok yardımı olacağını düşündüğüm Cemal amca'yı tavsiye edeceğim. Bu konuda çok düşündüm ama piyasadaki ustaların davranışlarından sonra bu konuya cevap yazma gereği hissettim.

Kendisi eskiden beri özel servis olarak hizmet vermekteydi, fakat bir ara TATA markası Türkiye girdiği sıralarda TATA yetkili servis olarak hizmete devam etmekteydi fakat yanında yine özel servis olarak bakımlara devam ediyor. Bursadaki arkadaşlar kendisine gidip test edebilir.

Gidecek olan arkadaşlar için adres : Yalova yolu Doğuş oto karşısı , Shell benzinlik arasından girince 150-200 metre sonra solunuzda kalacak - ÖZGÜNİŞ Oto - Cemal ORHAN (0532 661 79 28)

Tavsiye üzerine gidecek olan arkadaşlar Can DURAK (bendeniz) den selamımı iletirse elinden geleni yapacağına şüphem yok.  :serefe:
2008 Blackline 147 - 1.6 TS 120Hp
2014 Alfa Beyazı Giulietta 1.4 TB TCT 170Hp
2006 Jamara Black 156 1.6 TS Distinctive 120Hp

Adza

Bence Birmot. Artık mengerler aldığına göre Birmot özel sayılır :D
İşçilik iyi, ustalar Alfa' yı tanıyor. İlgi çok çok iyi. Giderseniz adımı söyleyin hepsi tanır zaten :)

Adza

Herkese selam,

Tam olarak Alfa özel servis olmasa da Bursa'daki arkadaşlara işçilik fiyatları ve ödeme konusunda çok yardımı olacağını düşündüğüm Cemal amca'yı tavsiye edeceğim. Bu konuda çok düşündüm ama piyasadaki ustaların davranışlarından sonra bu konuya cevap yazma gereği hissettim.

Kendisi eskiden beri özel servis olarak hizmet vermekteydi, fakat bir ara TATA markası Türkiye girdiği sıralarda TATA yetkili servis olarak hizmete devam etmekteydi fakat yanında yine özel servis olarak bakımlara devam ediyor. Bursadaki arkadaşlar kendisine gidip test edebilir.

Gidecek olan arkadaşlar için adres : Yalova yolu Doğuş oto karşısı , Shell benzinlik arasından girince 150-200 metre sonra solunuzda kalacak - ÖZGÜNİŞ Oto - Cemal ORHAN (0532 661 79 28)

Tavsiye üzerine gidecek olan arkadaşlar Can DURAK (bendeniz) den selamımı iletirse elinden geleni yapacağına şüphem yok.  :serefe:

Aklımızda bulunsun :)