Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ankara'da Özel Servis Tavsiyeleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Musty

Her iki tarafıda uzaktan yakından tanımasamda Mağduriyetin giderilmesi adına firma sahibi elinden geleni yapmaya çalışıyorsa bence A + Sınıfı Bir Esnaftır..Çünkü Olan Olmuş Artık Keşke Olmasa Böyle Şeyler,Ama Bence Yapılan işte kişinin ve yapan servisin aynasıdır diye düşünüyorum Neticede Serviste Çalışan Usta'da Bir insan Bunuda Unutmamak Gerekir...Tabiki Dikkatini Yaptığı işe vermemeside Onun Bu konudaki Eksisidir Konuyu Tamamen Servisle Bağdaştırıp Bu Servis şöyle böyle demekte yanlış olacaktır..

Şahsi Düşüncemdir..Adı Geçen Servisle veya Arkadaşla hiç bir alakam yoktur..

Musty

reelnumber

You are not allowed to view links. Register or Login
Her iki tarafıda uzaktan yakından tanımasamda Mağduriyetin giderilmesi adına firma sahibi elinden geleni yapmaya çalışıyorsa bence A + Sınıfı Bir Esnaftır..Çünkü Olan Olmuş Artık Keşke Olmasa Böyle Şeyler,Ama Bence Yapılan işte kişinin ve yapan servisin aynasıdır diye düşünüyorum Neticede Serviste Çalışan Usta'da Bir insan Bunuda Unutmamak Gerekir...Tabiki Dikkatini Yaptığı işe vermemeside Onun Bu konudaki Eksisidir Konuyu Tamamen Servisle Bağdaştırıp Bu Servis şöyle böyle demekte yanlış olacaktır..

Şahsi Düşüncemdir..Adı Geçen Servisle veya Arkadaşla hiç bir alakam yoktur..

Bu yoruma sadece "doğru söze ne denir?" denir.

Spiritchaser

Merhabalar\

Sanırım Ankaradaki özel seirvis yetkilileri bu başlıkta bulunuyor.  Onlardan öğrenmek istediğim bir şey var.

Ben yeni Alfa kullanıcısı sayılırım.  Giulietta'nın orjinal haznesine navigasyon çözümleriniz varmı?

Yetkili servisin orijinali dışında yere bir çözümü var malumunuz.  Orijinali bozmak istemiyorum.  Ayrıyetten çok pahalı  :) 

Hakan Tosun

159'umuzla yasadıgımız üzücü olayları birkaç sayfa önce dile getirmiştim.
AR Servis Mustafa Amca, bozulan Usb'mizi sipariş etmiş ve sıkıntımızı gidermiştir.
Babamla telefonda konuşmuşlar zaten, ben de kendılerine buradan teşekkür etmek istedim.
06DG977 Sunflower Metallic Starlight

Alfadanadam

Ben de hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Çok takdir edilecek bir davranış.

Gouki

Mustafa usta ve Harun'u ben de hassasiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum.

tfnsmsk

güzel hareket. tebrikler A&R Servis.
sportif ruh.

may-alfa

Hassasiyetlerinden dolayı Mustafa Abi ve Harun'a ben de teşekkür ediyorum. Bravo A-R Servis   :yukari-ok:
Mehmet Arif

erdem1904

usb desen geçen yıl ağustos ayında oldu bunlar, üstünden 8 ay geçti hala yapılmadı.
yani maddiyatın dışında, en son o ağustos ayında gördük yüzlerini. 3-4 ay önce USB yapılamadığı için komple müzik sisteminin değişmesini düşündük, yine ben orayı aradım Mustafa Deveci çıktı. "abi dedim böyle böyle, ekranlı orjinal multimedia sistemi gerekiyor fiyatı ne var mı sizde?"; "ben bi bakiyim ararım" dedi, arayan falan yok haliyle.

Yanlış anladıysam lütfen düzeltin... 8 ay önce yapılan yanlışlıklar !!! sitede duyurulmasının ardından 1,5 ay sonra telafi ediliyor.. Öncesinde ki aylarda herhangi bir telafi olmadığı için Doğa buradan isyan ediyor.. Geç kalınmış bir telafiden ibaret durum...
Tekrar ediyorum yanlış anlıyorsam düzeltin kusurumada bakmayın.. Maksat polemik değil sadece tebriklere şaşkınlık...
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

may-alfa

2. Hatamız :
     Aracın akü değişim sırasında enerji tutucu aparatımızı bağlamamıza rağmen USB sistem arızaya geçmiş bu bizim hatamız yada akü bozulduğunda bize gelmeden takviye edilerek çalıştırıldığındada olabilir.Bu sorunu da inanın yeni öğrendim.
Jantlardan haberim vardı ama bundan yeni haberim oldu ve derhal Sn Hakan Bey'i arayarak tekrar özür diledim ve yenisini gerekirse italya'dan sipariş edip hatamızı telafi etmek istediğimi bildirdim.Kendisi de son derece beyefendi yaklaşım göstererk jantlarda olduğu gibi hala çok üzüldüğünü ve maddi bir yardım istemediğini söyledi.Bu durumda bizimde ne kadar üzüldüğümüzü tahmin etmenizi rica ediyorum.çünkü bizde en az sizler kadar bu markaya gönül veren kişileriz.
Bende bu duruma seyirci kalmayacığımı jantları madem kendi imkanlarınız ile boyatıyorsunuz izin versenizde vermesinizde USB sistemini sipariş ediyorum dedim.

Servis sahibi de USB olayından yeni haberi olmuş ve telafisini gidermiş. Sanırım herşeye tek taraflı bakmamak gerek.
Bu olayı başka servisler yapabilir mi? Otomobil markası fark etmez.
Mehmet Arif

erdem1904

Tek taraflı tabiki bakmıyorum.. Ama öncelik olarak müşterinin gözünden bakarım.
Sınırlı sayıda belirli bir kullanıcı kitlesine sahip bir markanın servisiyseniz ve bu marka ile ilgili forumda haklı da olsanız kötü reklamınız olduysa bu durumu düzeltmeniz gerekir.
Aksine bu tip durumlar diğer markaların özel servislerinin umurunda olmaz düzeltmezlerde sebebi ise kullanıcı kitlesinin fazlalığı..
AR servis konuyu düzeltti.. Ama yapması gerekeni yaptı..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Gouki

tebriklere şaşkınlık...

Çok sert...

Hakan Tosun

Yeni haberdar olmaları gibi bi durum yok beyefendi (may-alfa)
Ben akünün değiştiği gün araba eve geldi Harun Abi'ye mesaj attım "abi o alet kullanılınca sorun olmuyodu biz de kullanın demıstık ama bozuldu hepsi " demiştim, ertesi gün de Harun Abi sıkıntı degıl o düzelir falan dedi elektrikçiye götürdü e olmadı haliyle. Hatta; Mustafa Amca bizim usb'yi sonradan takılma zannediyormuş orjinal degil sanıyormuş o yuzden ilgilenmemiş, yanı babama söyledigi bu.hatırlarsanız jant ıcın de "sonradan boyanmış olmasalar atma olmazdı" gibi bi cümleleri vardı.  Ayrıca o dönem mesajımda da söyledigim gibi Mustafa Amca'nın meşguliyetleri vardı; zira arabanın sadece lifte kalktıgını falan söylemiş demekki arabanın 2 kez teste çıktıgından da haberi olmadıgından sanki ben burda haybeye sallıyormuşum gibi "gençliğine veriyoruz" gibi sözler etmiş.. Halbuki ben, butun bu olayları onun o dönemki hepimizi sevindiren güzel meşguliyetine veriyorum.
Ayrıca bunu her servis yapmak zorunda; benim veya babamın konunun üstüne düşmemesi, sadece Mustafa Amca ve Harun Abi'yi gercekten bi oto. servisinden ziyade dost görmemizdendir. Bi servis nasıl olursa olsun bi araca zarar verdiyse, bunu karsılamak zorunda zaten, çok büyük bi olay degil bu.
Fazla dallandırıp budaklandırmaya da gerek yok, ben tekrar kendilerine teşekkür ediyor, birdaha bu tarz sıkıntıları yasamamalarını diliyorum.

Aynen Erdem Abi'nin dedigi gibi, gec kalınmıs bir telafi.

Benim 8 ay önce yapılan bu yanlıslıkları oraya yazmamın sebebi de kesinlikle bu hatanın telafi edilmesi degil. Zaten Mustafa Amca bizimle 2-3 hafta önce iletişime gectiginde kesınlıkle hicbir telafı, maddi açıdan asla birşey istemedigimizi söylemişti babam, fakat kendısı ince davranmıs ve usb beynını biz kabul etmesek de sıparısını verip Bms oto Semih Bey'e ulaştırmış. tekrar teşekkürler. ********'de aktif bir kullanıcıydım ve hicbiryere/konuya yazmadım herhangi birşey. fakat buraya uyelik actıgımda ilk dikkatimi ceken konu bu oldu tesadufen. Bunun dısında, Harun Abi ve Mustafa Amca benim bizim romiyi nasıl bi psikopatlıkta sevdigimi üzerine titredigmi bilirler. Halıyle bu yasananlardan dolayı hem benım hem babamın uzuntusu ve kacan hevesımızı de yazmıstım. Sizlerin boyle seylerı yasamamanız icin yazılmış bi post tamamen. Yanı yarın öbur gun AR yada baska bir özel servise gittiginizde böyle hataların olabilecegi sebebiyle daha temkınlı davranmanız için. Yoksa bu AR şöyledir böyle yaptılar demek degil, bunlar bunlar basımıza geldi, siz daha dikkatli olun demektir. Ben oraya o postları yazdıktan sonra onlarca kişiden özel mesajlar geldi "ben de şunu yasadım, bana da su servıste su basıma geldi"vb. Mesajlar..  Anlatabildiysem ne mutlu  :)

erdem1904

tebriklere şaşkınlık...

Çok sert...

ben böyle düşünmüyorum Özgün... Sadece şaşırıyorum... mevzu çok derine gider asıl duşunduklerimi yazarsam... Yalnız yapması gerektiği telafi için bolca tebrik edilen üyenin ticari bir müessese olduğunu ve bunun diğer 3 müessese için haksız rekabet oluşturacağını düşünmek gerek ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

may-alfa

@alfista159: Aranızda yaşananları ben bilmiyorum. Sadece senin ve servis sahibinin yazdıkları kadar biliyorum.
Benim için önemli olan yaptıkları hatalarının farkında olmaları ve hatalarını düzeltebilmeleri. Senin burada yaşadığın olay, benim veya bir kaç kişinin çeşitli servislerde başına gelmiş olaylarının bir çeşidi. Bana göre diğer servislerin yaklaşımlarıyla bu servisin yaklaşımları arasında gerçekten "çok fark " var.
Sana veya başkasına göre olay geç telafi edilmiştir doğru olabilir ama şuna inan başka hiçbir servis bunu kolay kolay telafi etmez. Alfa veya başka marka.. Tecrübeyle sabittir.
Mehmet Arif

Hakan Tosun

Arac sahiplerinin eli kolu sizin dediginiz kadar baglıysa zaten sorun cıktı mı anca eşe dosta götürürüz. Öyle bişey olamaz, arabaya hem hasar vericen hem ödemiycen. Hak hukuk illaki çözer. Bizim yapmamamızın sebebi AR yle aramızdaki dostluktu. Yoksa söyledigim gibi, herhangi bi başka servis olsa gercekten cok farklı noktalara belki tazminatlara giderdi iş.

ugursahin90

Arkadaşlar aracımı alalı yaklaşık 2 ay oldu Ankaradaki servisleri çokta iyi tanıdığım söylenemez önümüzdeki ay TRİGER i değiştirmek istiyorum fakat nereye gitsem bilemedim sizce hangisi daha iyidir triger konusunda AKOTA cevabını daha sık vereceğinizi düşünüyorum ama onunda fiyatı biraz fazla gibi ama illaki orasıysa oraya gideyim sonuçta triger mühim bir mevzu.Kısacası Ankarada yaşayıpta ben trigerimi şurda değiştirdim çok memnun kaldım başıma bir iş gelmedi ya da tam tersi şurada değiştirdim başım beladan kurtulmadı diyenler var ise benimle paylaşırlarsa çok sevinirim birde orjinal triger mi takılsın yoksa yan sanayi olsada olurmu sizce şimdiden teşekkürler.

Not : Çok vaktim olmadığı için forumda araştıramadım daha önce bu konu açılmış ise affola.

Gouki

Uğur triger için Akota'ya gitme zaten :) Triger değişimi için Ankara'daki bütün özel servisleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin. Hepsinden fiyat al ona göre seçim senin.

ugursahin90

Uğur triger için Akota'ya gitme zaten :) Triger değişimi için Ankara'daki bütün özel servisleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin. Hepsinden fiyat al ona göre seçim senin.

Bu zamana kadar sadece alfin e gittim memnunum herhangi bi şikayetim yok ama akota sonuçta bayiliğinide yaptığı için daha güvenilir gibi geldi diğer servisleri hiç bilmiyorum diğer servisler konusunda bir bilginiz varmı?

alfa38

A-R servise gidebilirsiniz. İşlerini iyi yapıyorlar.

Gouki

AR'den ben memnunum, Alfaline'dan Erdem abi, Alfom'dan Kadir abi, Alfin'den sen :) Akota yetkili servis, iyi hoş ama 2 kat para isteyecektir triger için.

ismet

Ugur alfaline, alfom ve ar servisten fiyat bilgisi al, butcene uyani sec. Bu ucunun iscilikleri uc asagi bes yukari aynidir zaten. Geriye sadece maddi konular kaliyor.

Bu arada trigger degisirken sadece kayislari degil bilyalari da degistirmekte fayda var. hatta trigger e girismisken ve eger problem varsa devir daim pompasi ve varyatoru degistirmek de akillica olacaktir. Bu sayede ek iscilik maliyetinden kurtulabilirsin. Tabii butce de onemli.

Son tavsiyem de eger butun bunlari degistireceksen malzemeleri kendin temin etmeyi arastir. 100-200 civari avantajin olacaktir diye dusunuyorum
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ugursahin90

Ugur alfaline, alfom ve ar servisten fiyat bilgisi al, butcene uyani sec. Bu ucunun iscilikleri uc asagi bes yukari aynidir zaten. Geriye sadece maddi konular kaliyor.

Bu arada trigger degisirken sadece kayislari degil bilyalari da degistirmekte fayda var. hatta trigger e girismisken ve eger problem varsa devir daim pompasi ve varyatoru degistirmek de akillica olacaktir. Bu sayede ek iscilik maliyetinden kurtulabilirsin. Tabii butce de onemli.

Son tavsiyem de eger butun bunlari degistireceksen malzemeleri kendin temin etmeyi arastir. 100-200 civari avantajin olacaktir diye dusunuyorum

Abi ben 1000 tl yi gözden çıkarttım varyatörü değiştirmiyeceğim eğer değişmesi gerekmiyorsa ki benim arabamda aşırı bir varyakör sesi yok bence ama tabi girişmişken triger, devirdaim, varyatör tamiri, v kayış ve gergileri komple sağ taraf yapılsın istiyorum tabi bu isteklerimi 1000 tl gibi bir rakama akotada yapamam muhtemelen bilmediğim birde bilyeler varmış şimdi senden öğrendim bu bütçeye akotadan çıkamam sanırım bu hafta bi başlayım fiyat araştırmasına a&r ismi çok geçti şu ana kadar sanırım bende a&r ye gidicem çünkü servis konusunda sizler benden daha bilgilisiniz.

Gouki

Uğur triger setinin içinde gergi bilyeleri var zaten para eden onlar :) Sen ekstra olarak devirdaimi de değiştir. Masrafı 100-110 lira etkileyecektir.