
Edited by - KAKIRMAN on 15/11/2011 15:34:56
O civardakileri de " öpmek " gerek diye düşündüler herhalde...
Şu an sadece Fiat için servis veriyorlar. Ben aradim. Alfa ve Lancia'ya henüz servis veremiyorlarmış.

Hazır konusu geçmiş iken ocak başı itibariyle bu 3 amblemi yanyana göreceğiz. Dün Z.kuyu birmotda sohbet ettiğim yetkili showroomların bu şekilde olacağını anlattı. ayrıca halihazırda jeep marka satışı yapan çiftkurtlar ve çiftçilerinde jeep satışına devam etmeleri durumunda alfa romeo ve lancia markasına satış ve servis desteği vereceğini söyledi. görünen istikamette bu yöndeymiş.
Artık Avrupa ve Türkiye'de Chrysler ve dodge markaları olmayacakmış. Lancia ve Jeep olarak devam edecek. Birmot şimdi bunun telaşesindeymiş JEEP markasını öğrenmeye çalışıyormuş bir yandan diğer halihazırda bulunanl Jeep ve Chrysler satış ve servis noktalarına Alfa Romeo ve Lancia öğretilmeye çalışılıyormuş.
Yıllardır Alfa Romeo'oyu tam anlamıyla öğrenemeyen personelin Jeep gibi ayrı bir efsanenin kısa zamanda ne kadarını öğreneceklerini merak ettim doğrusu !!..
Desenize yetkili servis şikayetlerine birde jeep ciler eklenecek.

zengın anlamaz, geçiririz gider demişlerdir :)
İstinye tarafında ikamet eden şahıslar veya firmalar Zincirlikuyu'ya gittiklerinde nasıl bir muamele görüyorlarsa, İstinye'de oturup bundan sonra İstinye Servisi'ne gidecek olanlar için de aynısı geçerli olur.
Arada ne tür bir fark olabilir ki? Yeter ki Birmot İstinye'nin yönetimi işini doğru ve dürüst yapsın.