Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bodrum'da Alfa Romeo servisi ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rollinmccrash

Bodrum'da 2.el bir 156 bakıyorum ancak sahibinden çelişkili bilgiler aldım. Bodrum'da aracı kontrol ettirebileceğim özel yada yetkili servis varmıdır?
Colin Mcrae
"Toprak yolların Senna'sı"

admin

You are not allowed to view links. Register or Login
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

agucba

Sadık Yılmazer... Bostancı'daki, şimdiki adı Alfin olan servisin eski sahibi.

///////////////

147TI

Ortakent yolu üzerinde koç taş'ın hemen yanında fiat ve alfa romeo servisi var.

Edited by - 147TI on 18/09/2008  21:29:13

patricius13

Kayseri de yetkili servisin olduğunu öğrendime çok sevindim çok teşekkürler

Dentist

Gözün aydın.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

patricius13

Teşekkürler artık şafak sayıyorum mart ayında alcam mk2 156 geçmeli bu gunler hemde çok çabuk

soydan

ben de alfa 156 alma arifesindeyim. araç sürekli muğlada duracak ama muğlada servis  ya da usta var mı bilmiyorum bilen birileri varsa yardım ederse çok iyi olur ona göre aracı alabilcem.

alfist_3548

bodrumda paşalı otomotıv yetkılı servısıdır
milas ta ise mengerler yetkılı servısı olup gene milasta özel olarak askın oto vardır
alfist_3548

35 KZS 18 (2001-2015)
35 NCC 97 (2015-      )

[url="http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg"]http://i.hizliresim.com/GoPn4y.jpg[/url]

nanotechmilas

merhaba dostum milas tarafına gelirsen yardımcı olurum.... hem bakımlarımı yaptığım ustam çok iyi hemde bende 1,5 yıldır iyice haşır neşir oldum araç hakkında.... ben bodrumdaki özel servise gittim... rolantide sallanma vardı bana sente kaçık bunun dedi... ya ben 1,5 yıldr bu senteyle gidiyorum... kartel havalandırma valfinin orda bir yay var kendim daralltım biraz şimdi çiçek gibi oldu... bazı servisler bizi yanlış yönlendiriyorlar... bnm elimde fiat ecu sacan ve birkaç techiş programı daha var... şimdi examiner ayarlıyacam kendime birtane... bu güne kadar aracımla ilgili skıntıların hemen hemen hepsini kendim hallettim... şuan bir sıkıntım daha var araştırıp onuda halledeceğim işallah ama bu sefer ii bir servisten destek alarak...