Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Eskişehir' de Alfa Servis.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egemensnt

Arkadaşlar forumu araştırdım ve Eskişehir' de alfa servis veya ustaları ustaları hakkında pekde güncel bilgi bulamadım.. Eskişehir' de gittiğiniz güvene bildiğiniz servis ve ustalar nelerdir?

Ayrıca aracımın 100 binlik bakımını da yaptırmak istiyorum.

sbk0655

Sanayi de Osman usta var,  Eskişehir de gidenler var.Forumda bahsi geçmişti bulursam yazarım buraya.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sbk0655

Bulabildiklerini yazayım geç olmadan

Veysel usta Kardeş oto   0536 784 69 65. Zeytinoğlu zaman'ından yetkili servis ustası.

Bir de forum üyelerimizden dnr1 nickli üyemiz ile iletişime geçerseniz o sizi yönlendirecektir.

dnr1

Aman veysel den kardeş otodan uzak durun...yanina kardeşi de dükkan açtı,oda öyle..parçaları aldirip,yarısını takmiyorlarmis..kirazcioglu ticaretin sahibi görmüş..aman ....osman usta derim baskada demem,yanlız dükkan full çeker..randevu şart.hesaplı,kaliteli ve nazimin geçtiği ustadır..hiç kirmaz...05363005799 mesuttan aldım dersen her türlü yardımcı olur fiyat yüzde elli ve kalitesi tartışılmaz iyidir
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

sbk0655

O zaman kesinlikle Mesut beyin tavsiyesini uygulayın,  sonuçta ben hiçbirini tanımıyorum.. Osman ustanın methini birkaç kullanıcı arkadaştan duydum.Veysel ustayı da forum da önce ki konulardan buldum.O zaman bundan sonra Eskişehir de Osman ustayı servisler kısmına ekleyelim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

egemensnt

Aracımı geçen sene bu zamanlarda almıştır.. alır almaz Osman ustaya götürdüm zaten kendisi birmot çıkışlı. gerçekten ne gerekiyorsa onu yapıyor. Aracın trigeri iyi dese de ben değiştirmiştim. Benim en büyük sıkıntım aracı aldığımda, en son yapılan işlemlere ulaşamamam, o yüzden 100 binlik bakımda ne gibi işlemler olur tahmin etmek güç. Alt takım sesleri kışın gacır gucur olsa da havalar ısınınca ses filan  kalmadı. Alt takım belki değişir, bujiler değişir fren diskleride büyük ihtimal değişir. Bu bakımları Osman ustada yaptıran arkadaşlar varsa yorumları yazabilir misiniz ?

dnr1

[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

egemensnt

Yok mu arkadaşlar Eskişehir' de gittiğiniz usta, servis nasıl oldukları ?

OzgurMR

Osman Usta'yı tek geçiyorum... Selamımı da söylerseniz  uygun fiyatlara yapar... Sonuna kadar da güvenebilirsiniz...
Alfa Romeo 159 1,9 JTDm Distinctive Plus Q-Tronic

burak_unsal

Arkadaşlar merhaba,
Aracımın periyodik bakımını yaptırmak istiyorum. Maalesef Birmot Eskişehir artık Alfa Romeo bakımı yapmadıklarını söyledi. Eskişehir'de son zamanlarda özel servislerde bakım yaptırıp memnun kalan varsa paylaşabilir misiniz? Ayrıca yetkili servis olarak Birmot Bursa'yı tavsiye eder misiniz?
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

driftking11

alfa cagla evren usta... yaklaşık 3 senedir kendisine gidiyorum.. istanbul ve ankarda ki bilindik ustalarla da daima irtibat halindedir.. alfanın kitabının yazmıstır :)
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

vieri

Evet Eskişehir'de Birmot Alfaya artık bakmıyor.Halbuki her yerde bu olayın standart olması lazım.Ben alfam varken Osman Ustaya gidiyordum.Daha önce yazmışlar zaten Birmot çıkışlı bir usta kendisi.Çok memnundum ben. Evren Ustaya giden arkadaşlar da memnundu.İkisinden birini seçebilirsiniz.

burak_unsal

You are not allowed to view links. Register or Login
Evet Eskişehir'de Birmot Alfaya artık bakmıyor.Halbuki her yerde bu olayın standart olması lazım.Ben alfam varken Osman Ustaya gidiyordum.Daha önce yazmışlar zaten Birmot çıkışlı bir usta kendisi.Çok memnundum ben. Evren Ustaya giden arkadaşlar da memnundu.İkisinden birini seçebilirsiniz.

Çoğunluk Osman Ustadan memnun olduğuna göre bi randevu almak farz oldu..
Kendisine nasıl ulaşabilirim peki? Numarası sizde varsa mesaj olarak yollamanız mümkün mü? Dükkanı nerededir?

İlginiz için teşekkürler..

Edit: Zaten yukarıda numarası paylaşılmış düzgün bi saatte arayıp denemek lazım, umarım günceldir..  :)

driftking11

özellikle has alfa sahibiyseniz(guı mito hariç)(kızmasın lütfen sahiplerı bnde mito sahibiydim parca anlamında soluorum:)))  evren ustaya gidin diyip kendımce noktayı koyuyorum:)

burak_unsal

özellikle has alfa sahibiyseniz(guı mito hariç)(kızmasın lütfen sahiplerı bnde mito sahibiydim parca anlamında soluorum:)))  evren ustaya gidin diyip kendımce noktayı koyuyorum:)

Dediğiniz tanımlamaya göre has alfa sahibi oluyorum  :D (147 1.6 TS mk2)
Evren usta dediğiniz çağla otomotiv diye ismine aşina olduğum yerin sahibi değil mi?

driftking11

Aynen ole alfa cagla.. kendisinin zaten 147 156 ve 166 sı var o kadar soluyorum:)

burak_unsal

Aynen ole alfa cagla.. kendisinin zaten 147 156 ve 166 sı var o kadar soluyorum:)

İlginiz için teşekkürler, bakım sonrası görüşlerimi ileride yaptıracak arkadaşlar için paylaşırım.. İki usta da iyi anladığım kadarıyla, hangisi kısmetse artık.. Önümüzdeki haftasonu için rezervasyon almaya çalışacağım  :)

driftking11

rica ederim.. bilecikten 159 un sahibi emre derseniz tanır zaten selamımı soleyın giderseniz:)

vieri

Çoğunluk Osman Ustadan memnun olduğuna göre bi randevu almak farz oldu..
Kendisine nasıl ulaşabilirim peki? Numarası sizde varsa mesaj olarak yollamanız mümkün mü? Dükkanı nerededir?

İlginiz için teşekkürler..

Edit: Zaten yukarıda numarası paylaşılmış düzgün bi saatte arayıp denemek lazım, umarım günceldir..  :)

Alfamı sattığım için numara da onla beraber gitti.  :) Ufuk honda'yı geçer geçmez yukarı dönerseniz 100 metre sonra.İsmi Otobay.

Neye göre nokta koyuyorsunuz.Bir yere gidip çok memnun kalmanız o yerin diğerinden daha iyi veya daha kötü olduğu anlamına gelmez.Noktaları bence düşünerek koyun.Kimseyi de zan altında bırakmamış olursunuz.Bir tecrübeniz varsa anlatın öğrenelim.

driftking11

kendimce espri yaptım dielim gerilmeye gerek yok.. soruyu soranda espri ve memnuniyet durumumu anladı die düşünüyorum zorla gitcek hali yok zaten...