Alfisti Turkey
Alfisti Turkey

Gönderen Konu: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz  (Okunma sayısı 49843 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

admin

  • Amministratore
  • İleti: 5.824
    • Çevrimdışı
Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« : 05 Şubat 2007, 13:11:30 »
Bu başlık, sadece özel servislere ait eleştirilerimiz ve beğendiklerimiz için oluşturuldu. Bilindiği üzere zaman zaman şurada en iyi servis hangisi, buradaki servis şunu yapıyormuş gibi, farklı başlıklar altında, farklı kişiler tarafından konular açılıyordu. Bu açılan konular bir süre sonra unutulup, forumun derinliklerinde kayboluyordu. En temel nokta bu olaya son vermek. Konunun sürekli en üste ve güncel kalmasını sağlamak, ihtiyacı olan kişiye rehberlik etmek... gibi sebeplerle, bir arşiv niteliğinin sağlanması.

Burada dikkat etmemiz gereken noktalar;

Beğendiğimiz noktaları yazarken, kesinlikle reklam metni gibi bir yazı olmaması, Eleştirilerimizi yazarken de matadorun boğaya kılıcını saplaması gibi acımasız olmaması. Bunlara dikkat ettiğimiz sürece, üyeler ve servisler arasında polemikler yaşanmayacak, gayet güzel ve danışılır bir başlığımız olacaktır. Eğer ağır bir eleştiri yapılacaksa, bunun kanıtları olmalı, başkasının ağızıyla karalamalar yapılmamalı. Bu tip mesajlar hiç bir uyarıya gerek kalmadan silinecek ve yazanın üyeliği sorgulanacaktır. Her nekadar kullanıcıların arkasında olsakta, sonuçta servislerde bizimdir ve ticari kuruluşlar olmalarına rağmen bizlere yardım etmek için vardırlar. Onlarında gözü kapalı olarak karalanmalarına izin vermeyiz.

Kullanacağımız dil açık olmalı, yaşanan sorun ya da beğenilerimiz net olmalıki, okuyanlar ve tavsiye isteyen arkadaşlar bunları çözmek için uğraş vermemeli.


« Son Düzenleme: 24 Nisan 2012, 15:13:23 Gönderen: EskiTüfek »
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

master

  • Editore
  • İleti: 4.690
    • Çevrimdışı
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #1 : 05 Şubat 2007, 18:37:19 »
Açılışı yapayım bari :)

İzmir Alfa Teknik'ten genel anlamda oldukça memnunum.

Ustaları oldukça bilgili ve iyi niyetliler. 156'yla ilgili pek şikayetim olmadı bugüne kadar, ama kafama takılan en ufak bir noktayı bile sorduğumda sebebini ve cevabını anında veriyorlar, bakımlarından da oldukça memnunum, uygun fiyatlı ve kaliteli şekilde işlerini yapıyorlar.

GTV'nin servisini Raşit Usta veriyor, GTV ile ilgili sorunlarımın çoğunu doğru tespitlerle ve kaliteli bir şekilde çözdü, ancak bugüne kadar zorlandığı bazı noktalar da oldu,  bazı sorunlar için birden fazla defa servise gitmek zorunda kaldım çözülemediği için. Ama arabayı zamanında başka bir servise götürdüğüm için de biliyorum , bazı sorunları anında çözememeleri bana normal geliyor, çünkü İzmir'de çok çok az sayıda GTV var ve bunlardan İzmir Alfa Teknik'e gidenlerin sayısı daha da az :) Diğer servise götürdüğümde hizmetlerinden genelde memnun kalmadım, yanlış bilgilendirmeler ve yanlış tespitler yaptılar, İzmir Alfa Teknik'te ise çoğu sorunum tek seferde çözülüyor, ilk seferde çözülmeyenler de eninde sonunda çözüme ulaşıyor. Aracın çok az sayıda olması sebebiyle de bu kadarını normal karşılıyorum. Arabayı sorunsuz ve tertemiz hale getirebilmemde çok önemli emekleri var İzmir Alfa Teknik'in.

Yani genel olarak memnunum, tavsiye de ederim. Fiyatları bence ucuz, sizi kazıklamaya çalışmıyorlar, Mustafa, Özgür ve Raşit Usta'nın işçilikleri de oldukça iyi.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2007, 18:37:19 Gönderen: master »
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #2 : 19 Şubat 2007, 20:43:05 »
145 1.7 16 v aracım var..Bence bu araçtan hiçbir yetkili servis anlamaz...bu aractan alfaya gönül vermiş zaman harcamış ustalar anlayabilir...Yetkili servis aracı Examiner bağlar arıza veren parçayı değiştirir yollar...işin içinden çıkamazsa YAKITDAN der yollarlar..BOXER daha fazla bilgi itina aşk ister..Benim seçimim ALFALİNE...

BU vesile ile bir teşekkür etmek istiyorum...145 imde bi kapris var bu aralar..nedeni Examiner ile anlaşılamayan bir durum..çünkü hiç bir parcada arıza görünmüyor...
BURDA işin içine deneyim bilgi ve özveri giriyor..TESEKKURLER METİN USTA...iki gundur bilgin ile,hayal gücünle,alfa aşkınla aracımdakı arızayı gidermek için harcadığın zamana

zaten işsizim töbee töbee!!!
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2007, 20:43:05 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

agucba

  • Amministratore
  • İleti: 8.961
    • Çevrimdışı
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #3 : 20 Şubat 2007, 13:40:18 »
Bostancı Sanayi Sitesi'nde bulunan Alfist için de kendi yorumlarımı aktarmak istiyorum.
Biz, Türkiye'ye kesin dönüş yaptıktan sonra Alfa Romeo kullanmaya başladık ve bu maceranın ilk aracı da 1986'da aldığımız '79 model Alfa Romeo Giulietta 1.6 oldu. Bu vesile ile tanıştığımız Yücelen Servis ve Sadık Usta arabalarımızın tüm servisini vermeye başladı.
Şu anda Alfa Romeo Servisi olarak çalışan bir çok servisin sahibi veya ustası da zaten bu servisten çıkma.
Alfist'teki arkadaşlar da bunlardan birileri. Benim Sadık Usta'dan Alfist'e geçmemin sebebi 1994 yılında aldığımız ve 164 TS arabamızın servisini 1997 senesinden beri Ecevit Usta'nın yapıyor olmasıydı. Çünkü arabanın herşeyini biliyor ve tamirini de kendi yaptığı için hoşuma gitmemesi durumunda kendisinden "hesap soruyordum". :) Uzun yıllardır kendileri ile tanışıyor olmamız, olası arızaları kısa zamanda çözüyor olmaları, veya kendi dışında olan bir tamirat olması durumunda doğru yerlere yönlendirmeleri, uygun fiyatlar sunmaları (belki de daimi müşteri olmamız sebebi ile olan bir durum) bizim onlara güvenimemizi sağlıyor.
Ayrıca yine şu anda kendimin sahip olduğu 145 QV aracımın benden önce servisini, ortaklardan biri olan Durmuş Usta'nın yapıyor olması sebebi ile arabayı almamda da bana referans oldular. Ayrıca iki ayrı serviste başkaları vasıtası ile bizzat şahit olduğumu iki olumsuz olay, benim bu servise daha da fazla güvenmeme sebep oldu. Çünkü Alfa Romeo Servisleri'nde çok nadir olan "GÜVEN VERME" durumu burada bulunuyor.
Aslında birisinin bir başkasına kendi gittiği servisi tavsiye etmesini uygun bulmuyorum. Çünkü, benim memnun kaldığım bir konuda bir başkası memnun kalmayabilir. Ve bu da daha sonra kendimi mahçup hissetmeme sebep olabilir.
Uzun zamandır Alfa kullanan birisi zaten belli bir servise gidiyordur. Ama yeni Alfa Romeo almış birisi için "Özel servisler beğeni ve eleştirileriniz" başlığı ve içeriği onlar için yardımcı olacağından kendi beğenimi yazmayı uygun gördüm.

Edited by - agucba on 20/02/2007  13:47:22
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2007, 13:40:18 Gönderen: agucba »

///////////////

BARLAS

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #4 : 12 Mart 2007, 09:24:43 »
Alfist Oto ve Ecevit Usta konusuna ben de katılıyorum. Daha önce farklı topiclerde de yazmıştım, arabamdaki Birmot'un halledemediği bazı sorunları Alfist halletti; işin ilginç yanı ise beni Alfist'e yönlendiren ve Ecevit Usta ile tanışmamı sağlayan Birmot'un kendisi idi...

Edit by Bektaş: Başka markalar bizi bağlamıyor biliyorsunuz.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2007, 09:24:43 Gönderen: BARLAS »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

omeroguz

  • Membro
  • İleti: 1.915
    • Çevrimdışı
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #5 : 12 Mart 2007, 12:11:03 »
Arkadaşlar, buraya yazarken lütfen referans olduğunuz servislerin samimiyetinden emin olun.
Çünkü duysal olarak yazılmış bazı yazılara kapılıp oralara yönlenen arkadaşlarımız hayal kırıklığı yaşamasınlar.
Ustalık ve esnaflık meziyetlerinin birlikte olması, bu vasıflara sahip olan servis ve servis sahiplerinin burada refere edilmesi daha doğru olur diye düşünüyorum.

Not: Bu yazının yukarıda bahsi geçen servis ve servis yetkilileri ile bir alakası yoktur, kesinlikle yazdıklarım geneli kapsamaktadır. Hatta özellikle yazılanları takip ediyorum ki aracımrı ilk periyodik bakımı veya her hangi bir problemde buradaki tavsiyelerden yola çıkarak servis seçimi yapacağım.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2007, 12:11:03 Gönderen: omeroguz »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Jakomo

  • Membro
  • İleti: 2.321
    • Çevrimdışı
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #6 : 12 Mart 2007, 13:37:50 »
Ben daha önceleri Skoda Favorit ve Renault 11 Flash kullandım ve bunlarla ilgili değişik servislere gittim, ancak Alfa koltuğunua oturmaya başladığımdan beri (şaka maka 5,5 yıl ve 2 Alfa) hep Bostancı San.'de bulunan Sportivo Alfa Romeo'ya gitmekteyim ve son derece memnunum..İlginç tesadüftür ki olnar' da ben ilk Alfamı aldığımıda ( 145 1,7 16V, çoğunuzda onun başına geleni biliyorsunuzdur ) Yılmazlar' da Sprotivo' yu yeni açmışlardı, zira daha öçnce hepsi farklı yerlerde çalışıyorlardı (Şu an Bostancı'da yedek parça işi yapan Serdar ve İhsan )..

Hoş artık müşteri - Servisci diyaloğundan çok bir dostluk ilişkimiz bulunmakta ancak ben Sportivo'dan çok memnunum... Hatta onlardan öğrendiklerimi çok rahat bir şekilde uygulamaktayım ve Alfalarım varken bakımlarn bir kısmını kendim gerçekleştirmekteyim.. Ayrıca Alfaların Turbo konusunda Yılmaz özellikle çok bilgili ve bu bilgilerini severek insanlarla paylaşmakta... Ayrıca insanlara davranış tarzı, iş yapışı ve insanlara servis sonrası hizmeti' de gözden kaçırılmaması gereken bir nokta...

Zaten bu topic'te herkes kendi ustasını övecektir, on methedecektir bundan kimsenin şüphesi yok.. Çoğunuz benim Yılmaz ile olan diyaloğumu bilmektesiniz, ancak bana göre Yılmaz gerçekten' de bu piyasa'da bulunan en iyi ustalardan biridir, Güngör' ün' de hakkını yememek lazım....

Özel servisler ile ilgili zmn zmn herkesi birbirine çamur atmaları... Zaten biz alfacıların piyasası o kadar ufak ki herkes zaten birbirinden haberdar, kim ne yapıyor kim ne ediyor diye: birde buna laf atmalar eklenince huzursuz ortamlar doğmakta..Ben kendi adıma her zaman ii bir diyalog kurmaya ve bu diyaloğu sağlam tutmaya özen göstermişimdir...

Ben şahsen kendi adıma Sportivo' nun kesinlikle arkasındayım ve servisimi değiştireceğimi kesinlikle düşünmemekteyim...

Edited by - Jakomo on 12/03/2007  13:46:04
« Son Düzenleme: 12 Mart 2007, 13:37:50 Gönderen: Jakomo »
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

agucba

  • Amministratore
  • İleti: 8.961
    • Çevrimdışı
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #7 : 12 Mart 2007, 22:23:45 »
quote:

Arkadaşlar, buraya yazarken lütfen referans olduğunuz servislerin samimiyetinden emin olun.
Çünkü duysal olarak yazılmış bazı yazılara kapılıp oralara yönlenen arkadaşlarımız hayal kırıklığı yaşamasınlar.
Ustalık ve esnaflık meziyetlerinin birlikte olması, bu vasıflara sahip olan servis ve servis sahiplerinin burada refere edilmesi daha doğru olur diye düşünüyorum.

Not: Bu yazının yukarıda bahsi geçen servis ve servis yetkilileri ile bir alakası yoktur, kesinlikle yazdıklarım geneli kapsamaktadır. Hatta özellikle yazılanları takip ediyorum ki aracımrı ilk periyodik bakımı veya her hangi bir problemde buradaki tavsiyelerden yola çıkarak servis seçimi yapacağım.



Ömer Bey'in yazdıkalarına katılıyorum. Buraya yazı yazarken tamamen "SOMUT" davranmalıyız.
Burada yazdığım gibi ve birebir olarak konuştuğumda da herhangi bir servisi tavsiye etmek çok tehlikeli sonuçlara gidebilir. Neticede benim hoşuma giden bir özellik başkaları için çok olumsuz bir etki yaratabilir.
Bu sebeple buraya yazı yazarken lütfen duyguları karıştırmadan ve yönlerdirmelere girmeden beğeni ve eleştirilerimizi belirtelim.

Sonuçta yetkili servis dışında bir yere gidcek veya yeni Alfa Romeo almış birisi için burasının yönlendirici olması lazım.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2007, 22:23:45 Gönderen: agucba »

///////////////

HoMeR

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #8 : 13 Mart 2007, 09:39:25 »
evet mesela beynim sulandı simdi benim :) nereye hangi servise gideceğimi şaşırdımm...
« Son Düzenleme: 13 Mart 2007, 09:39:25 Gönderen: HoMeR »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

AlfistiKerem

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #9 : 21 Mart 2007, 00:35:33 »
Evet...Serkan kardeşime çok ama çok katılıyorum.Alfistteki Ecevit,Durmuş ve Mustafa ustalar kadar samimi,işini bilen,her türlü konuda yardımcı olan ve uygun fiyat sunan daha bir Alfa servisi görmedim.Zaten oraya gittiğimde arabamla Durmuş usta ilgileniyor.Kendilerine buradan birkez daha sevgi ve saygılarımı iletmek isterim.Bütün Alfacılara tavsiye ederim...
« Son Düzenleme: 21 Mart 2007, 00:35:33 Gönderen: AlfistiKerem »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

BARLAS

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #10 : 02 Nisan 2007, 13:42:38 »
Ya çok pardon arkadaşlar, bu topic'i böyle meşgul etmek istemezdim ama bu Alfist'in telefonu forumda bir yerde yazmıyor mu yaw?? Bende vardı ama evde kalmış, şimdi bir aramam gerekiyor da..
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2007, 13:42:38 Gönderen: BARLAS »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

admin

  • Amministratore
  • İleti: 5.824
    • Çevrimdışı
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #11 : 02 Nisan 2007, 13:49:13 »
Servis Kampanyaları bölümünde var, onun ve diğer birkaç servisin.

Ayrıca Servis Tnıtım bölümümüzde de bulunuyor iletişim bilgileri.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2007, 13:49:13 Gönderen: a/a »
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #12 : 09 Nisan 2007, 10:26:54 »
selam ben ankaradan alfaromeo kullanıcısıyım ve severek beyenerek kulanıyorum başka markada düşünemiyorum bir ara servis sıkıntım olmuşdu ama ..... buldum ve servis hizmetleri de güzel  yedek parça bulma sorunumda yok bayya parca konusunda deneyimliler birde usta ve ilişkilerde garanti olayında ben çok memunum  bence ankarada başka da alfaromeodan anlayan ustada yok

Edit tolga: Bu mesaj aynı kişiler tarafından atıldığı ip numaralarından tespit edilmiştir. Başka servisleri kötüleyici böyle ucuz numaraları kullanan Ankara Alfin servisini kınıyor, forumlarımızdan uzak durmalarını rica ediyoruz. Mevcut ip numaraları serverımızdan banlanmıştır.

Konusu geçen diğer mesaj ;


« Son Düzenleme: 09 Nisan 2007, 10:26:54 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #13 : 12 Haziran 2007, 22:03:42 »
maslakdaki alfa milano servise gidiyorum gerçekten çok memnunum çok büyük arızalar yaşadım ama 1 gün içinde aracımı en uygun şekilde yapıp verdiler özellikle çalışan elemanların hepsi gerçekten çok saygılı görgülü kişiler en az servisin sahibi kadar ilgi ve alaka gösteriyorlar şuanda bu servis bana verdigi güven sayesinde aracımı korkmadan kendimden gayet emin şekilde kullanıyorum.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2007, 22:03:42 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

admin

  • Amministratore
  • İleti: 5.824
    • Çevrimdışı
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #14 : 13 Haziran 2007, 15:43:10 »
Arkadaşlar burası servisleri yüceltme veya batırma yeri değil. Varsa beğenilerinizi ve eleştirilerinizi tutarlı yapınız. "Bu iyidir" ya da "Bu kötüdür" gibi yorum eksikliği bulunan mesajları atmayın, silineceklerdir. İlk yazdığım mesajı lütfen bir daha okuyunuz.

Eğer servisler yapılan eleştirileride kaldıramıyorlarsa, bunu direkt kendileri iletsin, başkalarının yardımıyla değil.
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2007, 15:43:10 Gönderen: a/a »
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

omeroguz

  • Membro
  • İleti: 1.915
    • Çevrimdışı
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #15 : 17 Haziran 2007, 10:22:40 »
Arkadaşlar dün itibari ile Maslak Alfa Milano Servisten aracımı teslim aldım.
Aracımı aldığımdan beri çok ciddi paralar harcadım ve bu 3. özel servis deneyimim.
Bu yazıyı yazma sebebim birilerini yüceltmek veya yermek değil.
Bu topic açılırken beğeni ve eleştirilerle herkes özel servis konusundaki düşünceleri belirtilecekti ve servis ihtiyacı duyan alfistiler için bir kaynak oluşturacaktı. Nitekim öyle oldu, buradan yazılan yazılar ve servisi kullanan alfistilerin olumlu ve olumsuz eleştirilerini dikkate alarak  3. deneyimim olan Milano Alfa servise gidildi.
Sonuç olarak; aracımı teslim aldım, ortaya çıkan işçilik, ilgi alaka ve memnuniyet anlamında gayet olumlu kanaatlerim var.
Ben söylemediğim halde aracımda ufak tefek boya rutüşleri, bijonlardaki paslanmaların boyanması, aracıma pasta cila atılıp (Gelin arabası olduktan sonra çok ciddi olarak bunun yapılması gerekiyordu) bana teslim edilmesi ve bunların faturaya yansıtılmamış olması gerçekten çok güzel bir jest oldu.
Tavsiye eden arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2007, 10:22:40 Gönderen: omeroguz »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #16 : 17 Haziran 2007, 15:23:41 »
arkadaşlar bostancı sanayii deki zeki-onur  ustalar nasıldır acaba hiç gideniniz,iş yaptıranınız oldu mu?
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2007, 15:23:41 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Alfonso

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #17 : 17 Haziran 2007, 20:26:56 »
quote:

arkadaşlar bostancı sanayii deki zeki-onur  ustalar nasıldır acaba hiç gideniniz,iş yaptıranınız oldu mu?



ben zeki ustayla tanıştım.. pek ciddi bi çalışmamız olmadı ama tanıştığım ve bana en çok güven veren alfa ustası.. hiç karşılık beklemeden birkaç ufak tefek işimide halletti sağolsun.. bütün sorularıma açık yüreklilikle cevap verdi.. dikkat edin diğer markalar olsun bizim ustalar olsun meslek sırrı hesabı yapar söylemezler.. ama bu birazda kişiden kişiye değişir benim güvendiğim bi ustaya siz güvenmeyede bilirsiniz.. burada kim ne kadar methederse etsin size tavsiyem ilk etapta bir kaç servisle tanışıp, fiyat alıp, bilgi alın.. mutlaka kıyaslayın..
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2007, 20:26:56 Gönderen: Alfonso »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

Fatih_AurA

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #18 : 18 Haziran 2007, 09:38:24 »
quote:

arkadaşlar bostancı sanayii deki zeki-onur  ustalar nasıldır acaba hiç gideniniz,iş yaptıranınız oldu mu?


Ben arabamı zeki ve onur ustalara emanet ediyorum.Çok anlayışlı sıcak kanlı ve bilgili ustalar bence.Arabada geren bakımları ve acil bakımları söyleyip fiyat alternatifleri sunuyorlar.aracı servisten çıkardıktan sonra belirgin bir fark hissediyorsun.Benim tavsiyem onlara aracını göstermen olur.

Saygılarımla
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2007, 09:38:24 Gönderen: Fatih_AurA »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #19 : 18 Haziran 2007, 16:14:29 »
benim aracın gösterecek bir şeyi yok arkadaşlar ama merak ettiğimden sordum.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2007, 16:14:29 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #20 : 06 Temmuz 2007, 13:46:07 »
Alfa Romeo bu yeni aldığım için alfayla ilgili çok bilgisizim öncelikle ricam izmirde uygun ve kaliteli servis tavsiyesi
izmir birmottan memnunmusunuz?

Birde alfayla 100 le gidiyorum daha hızlı gibi (araba sanki yolda uçuyor) geliyor basmaya korkuyorum daha fazla acaba alışmadığım için mi böyle yoksa arabanın kendi özelliğimi bu
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2007, 13:46:07 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #21 : 06 Temmuz 2007, 14:39:52 »
bence şu veya bu servisin iyiligi degil mesele.
önemli olan birazda servisle aranızdaki ilişki.aracını ilk defa x bir servise götüren kişi fiyatlardan ve işçilikten çok memnun kalmaz.ama servise olan aşinalık,karşılıklı iyi niyetin ortaya çıkmasa servis kalitesini her zaman yükseltmiştir bence.
buna örnek olarakta;mesela ilk defa gidilen servise beni şu kişi gönderdi selamı var demek bile işleri degiştiriyor.bu her zaman böyle olmuştur.
çünki dikkat ediyorum herkes kendi gittigi veya yakın buldugu servisi tavsiye ediyor.

Edited by - alfaboyy on 06/07/2007  14:40:46
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2007, 14:39:52 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

gurcell

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #22 : 09 Temmuz 2007, 21:33:44 »
quote:

arkadaşlar bostancı sanayii deki zeki-onur  ustalar nasıldır acaba hiç gideniniz,iş yaptıranınız oldu mu?



İkisini de tanırım, ayrıca kendileri sayesinde kendime Alfa almışlığım da vardır. İstanbul'da Tavsiye edebileceğim 2 servisten biri Carium (zeki ve onur) diğeri de Sportivo servis Yılmaz ustadır.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2007, 21:33:44 Gönderen: gurcell »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

n/a

  • Ziyaretçi
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #23 : 10 Temmuz 2007, 01:16:35 »
arkadaşlar ben ankarada mustafa ustanın üzerine usta tanımam hatta bunu türkiye bile diyebilirim bu lafı  reklam olsun diye demiyorum gercekten işini çok iyi biliyor bilmeyenler için  dükkanın telefonu 2781330 ben uzun zamandır giderim bu ikinci alfa romeo arabam  ve herzaman her konuda çözümü bulmuştur. (ali'den numarayı aldım derseniz fiyatlardada yardımcı olur :)))
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2007, 01:16:35 Gönderen: n/a »
Alfisti Turkey Faydalı Bağlantılar:
İlk Okunacak Başlık | Forum Kuralları | Resim Ekleme Sanatı

murat

  • Amministratore
  • İleti: 6.329
    • Çevrimdışı
Ynt: Özel Servis Beğeni ve Eleştirilerimiz
« #24 : 04 Ocak 2008, 14:47:07 »
Alfa Teknik'te tanıdığı olan var mı? Nası bi servistir acaba?
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2008, 14:47:07 Gönderen: murat »
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)

 

GoogleTagged



Related Topics

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
359 Yanıt
36590 Gösterim
Son İleti 25 Kasım 2023, 12:39:32
Gönderen: murat
269 Yanıt
27376 Gösterim
Son İleti 21 Eylül 2019, 22:27:16
Gönderen: murat
6 Yanıt
1008 Gösterim
Son İleti 15 Eylül 2015, 14:35:40
Gönderen: prodriver
8 Yanıt
857 Gösterim
Son İleti 30 Ağustos 2012, 16:42:09
Gönderen: Onur ÖZTÜRK
61 Yanıt
8295 Gösterim
Son İleti 16 Şubat 2016, 20:02:45
Gönderen: agucba

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2024, SimplePortal