şuna bakın arabamı ne hale getirmişler :(

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zondac

Çok geçmiş olsun. Sercan abi haklı valla sallandırmak lazım bunları. Zaten hiç bi işe yaramaz şerefsizler bunlar..

Bu arada boya için tavsiye Bostancı Recep Usta. Ben Carium'a götürmüştüm aracı ön tampon değişecekti Onur Usta aracılığıyla Recep Usta halletti sağolsun gerçekten işinin piri.

kaptan_swng61

Ya insan parasında pulunda değil ama nasıl yapabilirler bunu.Benim resimden içim gıcıklandı..Alacan neşteri veya jileti;bunu yapanın  başlayacan derisini çiziklemeyi arkadanda basacan tuzu..

Sadist yapar bunlar adamı kardeşim.

siyahinci

Gerçekten içim yandı.Geçmiş olsun.O çizenide yakalayıp çizmek lazım.

kaiserhose

Aman yarabbi diyorum.
Nedir bu orman canlılarının derdi ya?

murat

Valla benim de öyle idi ayarlattım ileri atmaya başlamıştı Ancak bu sefer de bir takım sesler yapmaya başladı , aman dedim ne şamın şekeri ne arabın yüzü ..Eski haline getirttip elimi çamura bulamayı sürdürttüm
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Dentist

Bence iyi ifade edememişsiniz gibime geliyor.Benim 2006 147 de içerideki bagaj düğmesine,veya anahtardakine basınca "tak"diye bir ses geliyor ve altına elimi sokabileceğim bir aralık oluşuyor.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

dr.garipp2002

çok çok geçmiş olsun kelimeler kifayetsiz kalıyor gerçekten

pulse

Kompleksli ve kıskanç yetiştirilmiş insanlarla dolu bir toplumda olduğumuz için kirli arabayı daha az çizdiklerini düşünüyorum..her arabamı yıkatıp bir yere parkettiğimde bıktım çizik darbe izi görmekten..kirli kaldığında hem çizikleri görmüyorum hem de ayıların daha az zarar verdiklerini düşünüyorum..alfamı yenilemeyi bile istemiyorum..bizim apartmanın önünde yeni  bir x5 vardı,yanında benim alfa vardı..bizim kapıcının 2 yaşındaki çocuğu x5 in heryerini çikolata ile çepeçevre kirletmiş..benimkine pislikten yaklaşmamış bile..:)   bizde zarar verme bu yaşta başlıyor, ayrıca çocuğun genlerinde var zarar verme içgüdüsü..

master

quote:

Kompleksli ve kıskanç yetiştirilmiş insanlarla dolu bir toplumda olduğumuz için kirli arabayı daha az çizdiklerini düşünüyorum..her arabamı yıkatıp bir yere parkettiğimde bıktım çizik darbe izi görmekten..kirli kaldığında hem çizikleri görmüyorum hem de ayıların daha az zarar verdiklerini düşünüyorum..alfamı yenilemeyi bile istemiyorum..bizim apartmanın önünde yeni  bir x5 vardı,yanında benim alfa vardı..bizim kapıcının 2 yaşındaki çocuğu x5 in heryerini çikolata ile çepeçevre kirletmiş..benimkine pislikten yaklaşmamış bile..:)   bizde zarar verme bu yaşta başlıyor, ayrıca çocuğun genlerinde var zarar verme içgüdüsü..

Duygularima tercuman oldunuz :)

Iste bu yuzden arkadaslarimin benimle dalga gecmesine ragmen arabayi hic yikatmiyorum uzun sureler. Cunku aynen dediginiz gibi ne zaman aracim guzel bir havada paril paril parlasa illa ki basina bir sey geliyor. Ya nazardan bir sey oluyor, ya da gelip birisi ciziyor. Ben arabama inanin ki kirli oldugu zaman daha ic rahatligiyla biniyorum, en azindan dikkat cekmiyor, kimsenin nazari degmiyor veya gelip cizmiyorlar diye :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Dentist

Bagaj kilidi ne oldu ?
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

metabax

Bagaj kilidini de yaptılar, şöyle ki bagaj kapısının sağına ve soluna daha önce arac üzerinde olmayan iki adet yay gibi bir şey koymuşlar, şimdi butona bastığımda 2cm kadar dışarı atıyor kapağı ve gayet rahat şekilde açabiliyorum.. Şimdilik herhangi bir problem görünmüyor.. Yalnız arabayı servisten aldığımda kalkışında bir problem oldu. Düz yolda hissedilmiyordu ama rampada kalkış yaparken araba boğulur gibi oluyordu, yani stop edecek gibi zor kalkıyordu, uzun rampadaysa 1.vitesten 2 ye attığımda başlangıçta yine boğulur gibi olup biraz devrini alınca düzeliyordu.. Halbuki bakımdan önce rampada devri düşük olsa dahi hiç araç sarsılmadan rahatlıkla devrini alabiliyordu, onun için tekrar servise gittim, bir şeyleri söküp tekrar taktılar düzeldi.. Şimdi bakımdan önceki kadar seri :) Bu arada cila ve boya korumadan sonra araba gerçekten çok parlıyor ve ben yine korku içindeyim..

nurcan.demir

geçmiş olsun Allah belalarını versin

BARLAS

Biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun.. Gerçi ilk posttaki resmi göremiyorum (belki de kaldırdınız) ama anladığım kadarıyla kasti bir zarar verme sözkonusu. Bunları yapanları öldüreceksiniz, o kadar...

metabax

tşk ederim barlas bey, bazı problemlerden dolayı resmi kaldırmak zoruda kaldım, maalesef tahmin ettiğiniz gibi kasti zarar verme söz konusu ama çiziklerin boyutu tahmininizin ötesindedir muhakkak :) Aracı birmotta boyattım, ilk aldığımda iyi gibiydi ama bir süre sonra çok sırıtmaya başladı, böyle bir boyama nasıl yapılıp müşteriye arac teslim edilebiliyor anlamıyorum.. Bu hafta arabayı yeniden servise vereceğim gerekirse tekrar boyanacak.. Pasta cilayla düzeltilir dediler boyadan sonra 2 kez pasta cila yapıldı ama yine fayda yok, güneşe çıktım mı resmen yamalı gibi duruyor kapılar.. 3. kez götürdüm birmota hala pastayla düzelir diyorlar deli olacağım.. Sanırım bu kez aram bozulacak birmot personeli ile çünkü insanın sabrı taşıyor servise araba bırakmaktan..

kaptan_swng61

Servisete asla boya yaptırmayın derim ben gene...İyi ustalar var servisler dışında genelde.

metabax

evet buradaki arkadaşlar uyarmıştı aslında ama dinlemeyerek hata etmişim, hata yapmadan da öğrenilmiyor :) ders oldu

BARLAS

Bence servise boyatacaksaniz komple boyatın arabayı boyatabiliyorsanız.. Eğer kasko harici boyatıyorsanız zaten hiç bulaşmayın servise bence de...

mKa

ben arabanın fotosunu göremedim bu arada neden kaldırdınız?

metabax

Mustafa Bey cevap baya bi geç oldu ama özel durumlar bunu gerektirmişti ve bir süre foruma da katılım yapamadım.. Şimdi sorunlar halledildi ve rahatım, fotoyu tekrar yükledim..

Borracho

biraz eski bir olay ama simdi gördüm cok gecmis olsun. bmw'nin bir dergi ilanini gördüm, aynin sizin koydugunuz fotograf gibi bir foto graf var. altina da sunu yazmislar:

eser adı: "kıskançlık"
sanatçı: bilinmiyor...

dragut

gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu. geçen gün sahibinden.com'da favorilerime aldığım araçlardan birini (2006 147-beyaz kaplamalı-izmir'den) pert olmuş bir şekilde serviste gördüğümde de aynı dehşeti yaşadım. kendi arabama yapılmış gibi...geçmiş olsun.
"Alfa sevgisi"

naxos

hortt
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

obasar

quote:

hortt

Alfa Romeo GT 2.0 Selespeed
Alfa Romeo Mito 1.4 TCT Sportivo
Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 3.0 V6

ismet

aynı problemi ben de yaşadım.. aslında benden önceki sahibinde olmuş.. hatta sizinki öyle mi bilmiyorum, iki taraftan da komple çizmişler aracı.. bende olmayan kimsede olmasın mantığı mıdır nedir bilmiyorum yolda duran aracı çizmek tam bir canilik..

sizi en iyi ben anlıyorum, geçmiş olsun diyorum.. boya konusunda da kesinlikle birmota gitmemek gerek
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

ismet

hatta benim aracın da resimlerini koyayım, belki size moral olur

http://img62.imageshack.us/img62/6408/spa0597.jpg" border=0>

http://img705.imageshack.us/img705/4715/imag0155ks.jpg" border=0>

böyle durumlarda boya işçiliği çok önemli.. eğer kötü bir yerde yaptırırsanız boya kabarma yapabilir, solabilir.. benim aracın benden önceki sahibi bandırmadan kalkmış bostancıya gitmiş ve oradaki en iyi ustalardan birinde boyatmış.. gayet güzel bir işçilik çıkarmışlar..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul