Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Hangi Şehirde Hangi Servis

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tsmsk

Bursa'yıda geçin her ne kadar var dense de normal bakımlar haricinde usta olduğunu sanmıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2005 Alfa 156 1.6 TS-120

rbrkcc

Arkadaslar öncelikle herkese merhabalar.grubun yeni üyesiyim. 2012 model Giulietta dizel aracım var.aracimin bakımları hep Zincirlikuyu birmotta yapılmıştı ancak bu yıl istanbula gitme şansım yok ve aracımın bakımını ankara da özel serviste yaptırmak istiyorum.onerebileceginiz bir özel servis var mıdır ankara da?varsa nerdedir?Şaşmaz da bir iki yer var ama hangi usta iyidir diye karar veremedim.yardimlarinizi bekliyorum.simdiden herkese teşekkür ederim.

kupavale

Arkadaşlar NEVŞEHİRde alfa için axpertiz yaptırabileceğim neresi var bilen varmı

necati_jr

İstanbul'da Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kısım'da "MaslakAlfa"
  Alfa'nin en eski ustalarından Bahattin Usta & Ekibi!

ggjazz

adana için özel servis atilla çamsırtı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alfaadana

You are not allowed to view links. Register or Login
adana için özel servis atilla çamsırtı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adanada bu servis nerede ve belirttiğiniz usta alfa ustasımıdır
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

vahit

You are not allowed to view links. Register or Login
Sahibinden'de Samsun'da Alfa 159 satan bir arkadaşa sorduğumda bakımlarını nerede yaptırıyorsun diye, Bosh Car Service dedi... Samsun'dan olup da giden var mı başka oraya?

Merhaba
Eski bir konu olsa da forumda arama yaparken rastladım ve cevap yazmak istedim. Bahsettiğiniz yer Oto Karadeniz fakat artık Bosch Car Service değil. Hızır usta olması lazım tam hatırlamıyorum. İyi usta olduğunu ve Alfadan anlayan tek kişi olduğunu biliyorum. Fakat eski Alfalar için ikna etmeniz biraz zor :D ısrarcı olunca dayanamaz bakar  :arkadasim:
Alfa Romeo 164 2.0 Twin Spark