Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

1.4 Multiair Tct Silkeleme ve Performans Düşüklüğü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Feyko

Aracımda bi süredir düşük devirlerde silkeleme mevcut ve bazen tam güç gidiyor bazense kendini kısıyor cihaza bağladığımızda vuruntu sensörü arızası verdiğini gördük fakat bazı deneyenler parçayı değiştirse bile sorunun gitmediğini belirtmiş bu durumu daha önce yaşamış ve çözen birileri var mıdır ? Desteklerinizi bekliyorum
Arıza Kodu: P0325-12

Westcoast

1 ay önce bende de aynı sorun vardı multiairden suphelendik ama üst kapak contası kırılmış 1500- 2500 devirlerde "tırrrr"diye bir ses geliyordu güncel olarak masraf 40 bin tuttu özel serviste

Feyko

You are not allowed to view links. Register or Login
1 ay önce bende de aynı sorun vardı multiairden suphelendik ama üst kapak contası kırılmış 1500- 2500 devirlerde "tırrrr"diye bir ses geliyordu güncel olarak masraf 40 bin tuttu özel serviste
hocam bilgi için çok teşekkürler ne gibi işlemler yapıldı peki araca bilgi verebilirsen sevinirim

Westcoast

Önce bobin buji multiair filtresi  yağ filte değiştirdik ses gitmedi sonra üst kapak açıldı conta kırılmış,tüm conta seti değişti orjinal olarak ama subap sağlamdı işçilik 20 bin TL yazıyor tüm servisler zaten gerisi parça tuttu.Ankara Alfa garaj da yaptırdım işlemleri.

Feyko

Sorunu çözdüm olurda aynısını yaşayanlar olursa diye yazıyorum.
Biz vuruntu sensörünü değiştirdik elektrik hattınıda kontrol ettik ama bi sorun yoktu araç gene arızaya düştü bu sefer p1325-49 arızası olarak karşımıza çıktı sorunun ecuda olduğuna karar verdik bir beyinciye gidip vuruntu sensörünü doğru çalışıyormuş gibi kodladılar ve sorun çözüldü