Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Aracın Yığılıp Kalması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KAKIRMAN

Bu akşam eve dönerken birkaç ıvır zıvır aldım ve tekrar araca döndüm. Çalıştırdım Daha 4-5 metre gitmemiştim ki araç aniden yığıldı akabinde stop etti. Tekrar marşa bastım çalışacak gibi olup almıyor. Göstergelere bakarım genelde benzin göstergesi kırmızı yakıyordu ama ara ara yakıyordu yani depoda benzin az buçuk vardı. Şöyle söyleyeyim. Yığılma olmadan hafif sağa dönüp hafif rampaya çıkmaya başlarken oldu bu olay.
Murat Bey'in bahsettiği bir olay vardı yığılıp kalması olayı o geldi aklıma. Neyse gittim benzin aldım 10  TL lik döktüm. Kontağı çevirmeme rağmen bir türlü almak bilmedi. O sıra yoldan geçen elemanın biri:'Abi dedi dip gaz yap öyle bas marşa.' O esnada çaresiz dediğini yaptım ama yok yok yok. Neyse yolda yürüyen yayalara yardımcı olmaları hususunda ricada bulunarak aracı vurdurmak için müsait bir yere kadar ittirdim. rampa aşağı inerken 1.2. deneme almadı ve 3. denemede bayağı hızlanmıştım bu sefer aldı.
Çalışttı namussuz sonunda ama aklıma takılan bir sürü şey var şu anda. Acaba hava mı yaptı da almadı yoksa başka bir durum mu?
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure