Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ARAÇ KM YANIP SÖNÜYOR

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazerburak

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE 2 GÜNDÜR YATAN ARABAMIN MARŞINA BASTIĞIMDA GEÇ ÇALIŞTI ÜÇÜNCÜ SEFERDE AMA ONDAN SONRA KM YANIP SÖNMEYE BAŞLADI NEDENDİR? :alfisti:

Gouki

Burak bey akünüz ne durumda?

lazerburak

VALLA HOCAM AKÜ DİYE TAHMİN EDİYORUM BENDE ARAÇ DAHA YENİ ALDIM ÖLÇTÜRMEDİM AMA KM YANIP SÖNMESİNİ ANLAYAMADIM

Gouki

Kilometre saatinin yanıp sönmesi aracı çalıştırdığınız zaman beyine (body computer) bağlı olan çevre elemanlarının kontrolünde bir hata olduğunu gösterir. Mesela sonradan takılan bazı teypler buna sebep olabilir. Akü de buna neden olabilir.

lazerburak

ANLADIM O ZAMAN ŞÜPHE DUYDUĞUM GİBİ İLK İŞİM AKÜYE YÖNELMEK OLUCAK ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Gouki

Bir elektrikçide akünüzün değerini ölçtürün, eğer sorun varsa sizi bilgilendirirler.

lyolcul

Proxy hizalama yada ayarlama diye bi işlem var, onu yaptırın serviste. Sonradan takılan teyp sebep olabiliyormuş.

GT-N7100 cihazımdan gönderildi

admin

D-4 Okunaklı mesaj yazın: Mesaj yazarken, okunması ve anlaşılmasının kolay olması açısından, büyük-küçük harf ve yazım kurallarına dikkat etmelisiniz. Büyük harflerle yazmanın net kullanıcıları arasında bağırmak anlamına geldiğini, noktamala işareti olmayan metinlerin ise okumayı işkence haline getirdiğini unutmayın. Uyumsuzlukta ısrar edilmesi halinde yazılı mesajlar, içeriğe dikkat edilmeksizin, silinecektir.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

lazerburak

Arkadaslar aksam aracimi calistirdigimda km yanip sonmuyordu en yakin elektrikciye gittim akuden oldugu kesinlesti :alfisti:

h.t

Geçmiş olsun , bende de ilk aldığımda bu sıkıntı vardı , servis 5 dkda yazılım ile düzeltmişti.

mahoretti

aynı şey benimde başıma geldi. Bu son dönem aküleri bittiklerini belli etmiyorlar. Birgün çeviriyorun ve araç çalışmıyor. Mühim olan akünün enerji değerleri. Ölçtürürsen olması gerekenden daha düşük olduğunu göreceksin.