Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

sunroof perdesinin tutamak yeri.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karahanergun

sevgili Alfistiler 2005 model 156 aracım için malesef hala çıkma bir sunroof perdesi ya da perdenin tutamak yerini bulabilmiş değilim, çıkmacılarda da bulabilmiş değilim. yenisi için 550 tl gibi bir rakam istiyorlar. benim sunroof perdesinin tutamak yeri ( plastik olup yaklaşık 50 cm uzunluğunda 3 cm genişliğinde 3 tane gözü olan parça ) şu an için boş ve gözüme takılıyor. bunun için alternatif çözüm ne yapabilirim. değerli görüşleriniz ricasıyla; teşekkürler.

agucba

Yurt dışından ebay veya benzeri alışveriş siteleri ve Alfa Romeo üzerine faaliyet gösteren yabancı forumların ikinci el bölümlerine de bakmanızı tavsiye edebilirim eğer bakmadı iseniz.

///////////////

Borax

Merhabalar ben de bayadır arıyordum ve kendim çizip 3d yazıcı da basmaya karar verdim. 60 cm olduğu için 2-3 parçada basılabilir. Fakat baskı kapasitesi 60cm olan yazıcı ile tek parça basılabilir diğer türlü yapıştırmak gerek. Ben daha basamadım ama basınca resmini atarım umarım faydalı olur. Linki You are not allowed to view links. Register or Login.

Fatihob

60cm büyükmüş bayaa. Genelde 20-30cm arası baskı alıyor o makinalar. Bı işi profesyonel olarak yapan bazı yerlerde belki büyük makina vardır.
Çizimde süper olmuş, tebrikler.
..