Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 146 Kalorifer Radyatörü ve musluğu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bt1903

Dostlarım 146 boxer 1.6 aracımda yazın başında aracın içindeki hava çıkış noktalarında (arka taraftaki çıkış ve ön tarafta ayaklara veren kısımda farkettim) paslı su oluyor ve araç su eksiltiyor. Aracı servise götürdüğümde usta bana ya kalorifer musluğu yada hortumlardandır dedi. Bende radyatör tıkayıcı attım ve devam ettim gelen suda kesildi. Şimdi kış geldi antifiriz koyunca o kapanan yeri tekrardan sökecek ve yine su dolmaya başlayacak.

Bende kendim müdahale etmem istiyorum. Kalorifer radyatörüne nasıl ulaşabilirim. Aracın içinden mi yokda kaputun olduğu kısımdanmı ??? Birde hortumlara bakacam Tabiikide.

alfistahakan

Gogsun altinda.Zor bir yerde.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan
Forever Alfa

bt1903

tolga_ozhan

Burada birebir tam sizin ihtiyacınız olan bilgilerden bahsedilmiş sanırım.
Resimleri görmek için siteye üye olmak gerekli. Biraz ingilizce ve sonrasında biraz el yatkınlığı varsa olmayacak şey değil.
Ancak hatırlatmak isterim; Aracınızın yaşı hayli fazla muhtemelen bir çok civara ve plastik tırnak çok zayıf durumdadır. Kaş yapayım derken göz çıkartıp bunların kırılmasına sebep olabilirsiniz. Fazlasıyla dikkat ve tecrübe gerektiren bir iş.

You are not allowed to view links. Register or Login

tolga_ozhan

Birde olurda benzer bir çalışmayı sizde yapmak konusunda başarılı olursanız, detaylı anlatım ve fotoğraflarla desteklerseniz forumda bundan faydalanmış olur.