Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 göstergesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

moguz74

arkadaşlar.yeni bir 156 aldım.benim 156 nın göstergelerinin tabanı siyah renkte.ama internetten bazı 156 ların göstergelerine baktım beyaz renkte.
2004 sonrası 156 larda göstergelerin değiştiğini duydum.benimki değişmiş olan mı yoksa değişmemiş olan mı.bartında olduğum içinde servise götürme imkanım yok.burda sanayideki eski ustamla problemlerini halletmeye çalışacaz inşallah.
doğru bilgiyi bilen birisi cevap verirse çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler.

size iki farklı resim gösteriyorum.hangi göstergeler orjinal

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Edited by - moguz74 on 26/11/2007  01:44:15

AlfistiKerem

Bartın sanayisinde ki ustanız kim?Tanırım mutlaka?Bizim Bartında Alfadan anlayan pek yoktur.Hiç yok gibi.Sanayide Debreli derler.Tanırmısınız?Birde Kaymakçı vardır.Lakabı öle...

yigit9562

ikiside orjinal..dashboard cıft renk olanların gosterge tabanları gri.tek renk sıyah olanların gosterge tabanlarıda sıyah bıldıgım kadarıyla.

moguz74

kerem dediklerini tanımıyorum ama.benim usta okan usta.tozoğlu oto bakım.alfadan anlamıyorlar ama motor motordur.bişekilde parçaları değiştirirler herhalde.ayrıca okan usta yaparız dedi.almadan öncede ona söyledim zaten.almamı o söyledi.

benim konuyla ilgili bir bilgin varmı ayrıca.

AlfistiKerem

Hmmm..Okan ustayı tanırım,ama samimiyetim yoktur.İyi usta olduğunu duydum.İnşallah istediğiniz gibi halleder.Ama eğer sıkıntı çekerseniz dediğim,kaymakçı ve debreli ye gidebilirsiniz.Selamımı iletin,ellerinden geldiklerini yaparlar.

Alfadanadam

Mustafa Bey, merak ettiğiniz konu Yiğit bey'in açıkladığı gibi biliyorum ben de.

moguz74

yani benim göstergeler değiştirilmemişmidir

admin

156 user manuel'de, göstergeler için, Ülke, bölge ve versiyonlara göre zemin renkleri siyah veya beyaz olabilir der.

Değişmemiştir, içiniz rahat olsun.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.