Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Blue&Me Sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MachiaweLL

Merhaba. Kısa zaman önce muhtemelen USB girişine taktığım bir bluetooth aparatı yüzünden Blue&Me modülüm bozuldu ve Km sayacım sürekli olarak yanıp sönüyor.
Sıfır parça fiyatına baktığımda uçuk bir meblağ isteniyor.

Bu parçanın tamirini yapan tavsiye edebileceğiniz bir işletme var mıdır ?

Diğer sorum ise Fiat Punto veya diğer herhangi bir Fiattan çıkma modül Giulietta için kullanılabilir mi ?

Teşekkürler.

murat_016

selamlar,

tamiri konusuna bir şey diyemem ancak fiat bravodada bu tip sorunlar çıkıyor,genelde andorid ekran takıp geçiyorlar böyle bir şey belki düşünürsünüz,lakin modül bulunsa bile pahalıdır diye tahmin ediyorum

MachiaweLL

Peki ekran taktığım taktirde km sayacındaki yanıp sönme sorunu gidecek mi ? Bir de Blue&Me arızasından sonra direksiyondaki tuşlar da çalışmıyor. Ona nasıl bir çözüm buluruz ?

murat_016

araçta blue me çalışmadığı için yanıp sönüyor,teyp takılır proxy hizalanırsa gider diye düşünüyorum

MachiaweLL

Anladım, ben bu şekilde proxy sıfırlama da denedim fakat çözüm olmadı. Dediğiniz gibi multimedya taktıracağım sanırım. Teşekkürler.

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
Anladım, ben bu şekilde proxy sıfırlama da denedim fakat çözüm olmadı. Dediğiniz gibi multimedya taktıracağım sanırım. Teşekkürler.

Bu neredeyse tüm Fiat grubunun ortak sorunu. Blue&Me arızası ve yanıp sönen km. Özel servisler proxy ayarı yapıp km yanıp sönmesini çözüyorlar. Blue&Me modülünün de kablosunun sökülmesi gerekiyor aküden yemeye başlıyor.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Sercan Keklik

Selam tamir olmuyor. Yenisi de epey pahalı. Tamiri mutlaka olur ama şuana kadar bir babayiğit çıkıp tamir işi ile ugraşamadı. Problem çünkü yazılımsal.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

MachiaweLL

Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Akü için problem olduğunu da öğrenmiş oldum.