Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 ,Çözülemeyen Ön Takım Sesi !!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

senati

ayni ses benim GT'de de var.Haftaya sanayiye gidiyorum muhtemelen burada soylenilen bir problemden kaynaklaniyor.Sol on taraftan geliyor ses ve sanirim havalarin sogumasiyla direkt olarak alakali.

tolga_ozhan

147, 156 ve GT için ön takım parçası değiştirmek benzin almak kadar doğal bir masraf kapısı bana göre.
ön takım masrafları ile beraber yaşamak lazım :)

blackeyekenan

Ya beyler ben bisey solicem, bmw si olan bi dostum dedi,,aracin on takimi tozlu camurluysa ses yapiyo dedi,, bndede gacirtilar maleseff,ama yikamaciya tanzikli su tutturdum camur toz gitsin diyee, ses yok suanda,, yani mesele sanirim burclara giren camur ve toz,,, bklim tekrar olacakmiu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

max-ime

Çukurlarda araçtan sesler geliyor. Bunları çözmek mümkün mü?

blackeyekenan

Aaah ahhh,,,

max-ime

Geçenlerde biryerde ' ses yapmayan Leon üretim hatasıdır' diye bir yorum okudum. Galiba 156larda da mavcut bu durum.

Ama belki arakdaşlardan aracı ses yapmayan yada yapıyorsada çözüm üretenler vardır.

blackeyekenan

Ustaya baktirmak laziim,,gicirtiysa viraj demir lastikleri degisecekk 30 tl

max-ime

Gıcırtı değil. Kapılardan ve göğüsteen geliyor.

tayfun

You are not allowed to view links. Register or Login

gogusten gelen gicirti cam deyistiyse ondan yapabilir. Silikon spreyi denenebilir.

max-ime

gogusten gelen gicirti cam deyistiyse ondan yapabilir. Silikon spreyi denenebilir.

İlk sesi tespit ettim. Sunrooftan geliyor, sunroou açınca kesiliyor.

Ön camdam da ses geliyor gibi. Silikon spreyi nereye uygulayacağız?

tayfun

Kesin çözüm değil  ama, camın tamda dibine sıkıyorsunuz.

max-ime

Teşekkür ettim. Acaba sunroofta da işe yarar mı?

tayfun

Kapı fiilleri,sunroof,aklınıza gelen,bütün ses yapan plastik aksama uygulayabilirsiniz. Leke yapmıyor. Ucuna takabileceginiz kamış tarzında bi aparati var uzerinde. Onunla cam diplerine iyce girip,bolca sıkın. Sonra bezle sildinizmi leke kalmaz. Vürt marka alın mümkünse. O gıcık ses tamamen kesilmiyor ama belki sizde ise yarar.

blackeyekenan

On amirtosor takozuu yemisss, aydinda yasamktan nefret ediyom bu yuzden,,tum sehir ici parke dosemeee eski duzennn bide hgeyerde kazilmisss,

max-ime

Kapı fiilleri,sunroof,aklınıza gelen,bütün ses yapan plastik aksama uygulayabilirsiniz. Leke yapmıyor. Ucuna takabileceginiz kamış tarzında bi aparati var uzerinde. Onunla cam diplerine iyce girip,bolca sıkın. Sonra bezle sildinizmi leke kalmaz. Vürt marka alın mümkünse. O gıcık ses tamamen kesilmiyor ama belki sizde ise yarar.

Ön takım ile ilgili araç elden geçti, araçta ses bayaa azaldı. Pazartesi de trim seslerini çözeceğiz.

Sesleri ve çözümlerini burda paylacağım. Bulamadığım sesler içinde bahsettiğin parçalara silikon sprey sıkacağım. Teşekkürler.

blackeyekenan

Trim sesllerin gitmesi icin neler yaptiniz, paylasirsaniz happy olcam,,,bekliyoz:)

berkaykcr

Bu güzelim yollarda
Araçlarımızdan trim , alt takım , yay , amortisor sesleri gelmesi sizce cok garip değilmi Saygili forum üyeleri :)

Giulietta Smoked
Smoke Giulietta

blackeyekenan

Sehir ici parke tasi doseme guzelim yollar mi:)

berkaykcr

Sehir ici parke tasi doseme guzelim yollar mi:)

Evet hemen hemen her yerde çukur olan

Parke tasların balık sirti olup aracın altına surttugu guzel yollar :)

Giulietta Smoked
Smoke Giulietta

yavuzasci

Eski fiat aracımda da mevcuttu bu garc gurc sesi şimdiki 156 ımda da mevcut dikkat ederseniz soğuk havalarda yapıyor bunu. Sorun problem değildi karakteristik bir ses olarak düşünün. Isınınca havalar o lastikler ses yapmıyor artık.
2004 156 1.6 TS Distinctive
2006 GT 2.0 JTS Distinctive
2013 Giulietta 1.6 JtdM Distinctive
2006 159 1.9 JTS Distinctive Plus