Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 Egzoz Son Susturucu Tavsiye.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

misket

Dostlar geçen sene kaldırıma alttan sürttüğüm son susturucunun altında aşağıdaki temsili fotoda işaretli alanlarda 3 e 3cm lik 2 delik ve aralarındaki bölgelerde de yer yer çürümeler oluşmuş, geçen hafta bir egzozcuya gösterdim yenisi takılacak 300 TL dedi benim öğrenmek istediğim;

alt kısımdaki 2 delik tamir olmaz mı?
nette biraz araştırdım ağar marka 156 son susturucu 200 TL ye buldum fiyat normalmidir yenisini taktırsak bunun işçiliği ortalama ne kadar olur?
Sizin önereceğiniz standart başka marka model varmı?

Siz siz olun kaldırıma dikkat edin azıcık bile sayılmayacak darbe en görünmeyecek yerden deforme etmiş oradan da almış yürümüş az basayım modifiye gibi inletiyor ortalığı sanırsın v8 motorlu :( 
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

fluhayat

herkese merhaba. bundan bir kaç ay önce susturucudaki elyafların dağıldığını ve bunların temizlenip bu şekilde kullanmaya devam ettiğimi belirtmiştim. artık susturucu almamın vakti geldi diye düşünüyorum. temizletmekle hal olmayacak gibi. son zamanlarda yine, özellikle yüksek viteste 110 dan sonra arabanın sesi boğulur tarzda değişiyor. hal öyle olunca araca zarar vermemek için(en kritiği hararet, o konuda bugüne kadar sıkıntım olmadı gerçi) düşük devirlerde kullanmaya başladım. egzoza alttan vurduğumda bişeyin dökülmesi gibi ses çıkarttığını duyabiliyorum.

Sizce de bu durum egzozla mı alakalıdır?
Susturucu için tavsiyeniz nedir?
teşekkür ederim.
alfa romeo 2004 156 distinctive

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

fluhayat

orjinal olanı internetten aradım ancak bulamadım sanırım. herbirinde farklı ürün kodu yazıyor.

tughan

Mayıs ayında egzoz muayenesi için aşağıda linkini verdiğim ürünü aldım, ucuna da güzel bir uç taktırdım. Muayeneyi atlatana kadar 1 hafta kullandım. Bunu tavsiye edebilirim. (Supersprint'ten sonra bunu takınca araba resmen elektrikli araba gibi olmuştu :D )

You are not allowed to view links. Register or Login

Görsel olarakta böyleydi;

Tuğhan.
156 Selespeed

fluhayat

orjinal aradığım susturucularda çoğu zaman bu egzoz karşıma çıkıyor. uç önemli değil de dayanım süresi uzun olsun bir de aracımla ilişkileri sağlıklı olsun kafi :)