Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 Isı Göstergesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orhantrman

Herkese selamlar forumun küçüğü olarak,  Alfa Romeo 156 aracım da akşam eve dönerken bilgisayar ekranında buzlanma uyarısı verdi fakat hava 9-10 dereceydi ve ısı giderek düşmeye başladı - 3,-9, -15 ve şuan hep - 45 de kaldı daha önce böyle bi sorun yaşayan oldumu, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim  :)

Kibitzer

Daha önce yaşandı bu problem. Çok büyük ihtimalle dış ısı sensörü bozulmuştur. Sağ aynanın altındaki küçük çıkıntı. Değiştirince düzelir.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Yiğit Doğukan

Aynı sorunu 147 de yaşamıştım. Yaz ortasında -17 dereceye düşüyordu. Sol aynanın altında derece var. Muhtemelen o arızalanmıştır. Uygun bir fiyata yaptırmıştım ama tam aklıma gelmiyor.

Bu arada illa değişeceksin diye bir şey yok. Bazen ayda yılda bir yapar. Çok sık yapmaya başlarsa değişmeni tavsiye ederim. Çünkü bu hatayı verince yazın klimayı çalıştırmıyor.

orhantrman

Bende aynadaki o çıkıntıyı hep merak etmişimdir, yeni bir bilgi edinmiş oldum.  :D
Yarın söküp bi bakarım muhtemelen oksitlenme falan yapmıştır inşallah, yorumlarınız için teşekkür ederim  :)