Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kapı Döşemesi Sorunu Hk.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tughan

156 mın sol ön kapıdaki derisi yerinden kendi kendine sökülüyor. Daha önceden bally denemiştim fakat kapılarda gerçek deri kullanmadıkları için ballynin olduğu yerler büzüşme yapıyor ve zor yapışıyor. Bir çok yapıştırıcı aynı etkiyi yapıyor. Bally yine de bir sene kadar tutmuştu fakat dün yine kendi kendine köşesinden düştü. Döşemeyi bozmayacak, yapıştıracak yapıştırıcı ürün arıyorum. Konu hakkında yardım edebilecek varsa sevinirim.  :)

Tuğhan.
156 Selespeed

DcD-Semih

Hocam ballynin sorunsuz bir şekilde tutması lazım. Pandizotun kendi malzemesi kabuk kabul döküldüğü için tutmuyordur muhtemelen. Bana kalırsa pandizotu sökün, deriyi dikkatlice tamamen ayırın ordan. Zeminini ince bir zımpara ile temizleyip silin, daha sonrasında kredi kartı benzeri bir şey ile ince bir katman bally sürüp deriyi gerdirerek geri yerine oturtun. Yine bir kart ile boğumlara ve köşelere iyice bastırırsanız bir 10 yıl daha gider tahminimce :) Uğraşırım derdeniz orta kısmı perçinlerinden komple söküp deriyi aynı şekilde üzerine geçirip çekomastik ile yerine sabitlerseniz derinin de köşelerine birer damla japon damlatırsanız ömürlük olur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

tughan

You are not allowed to view links. Register or Login
Hocam ballynin sorunsuz bir şekilde tutması lazım. Pandizotun kendi malzemesi kabuk kabul döküldüğü için tutmuyordur muhtemelen. Bana kalırsa pandizotu sökün, deriyi dikkatlice tamamen ayırın ordan. Zeminini ince bir zımpara ile temizleyip silin, daha sonrasında kredi kartı benzeri bir şey ile ince bir katman bally sürüp deriyi gerdirerek geri yerine oturtun. Yine bir kart ile boğumlara ve köşelere iyice bastırırsanız bir 10 yıl daha gider tahminimce :) Uğraşırım derdeniz orta kısmı perçinlerinden komple söküp deriyi aynı şekilde üzerine geçirip çekomastik ile yerine sabitlerseniz derinin de köşelerine birer damla japon damlatırsanız ömürlük olur.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tavsiye için teşekkürler fakat bir sene önce tamamen düştü. Komple kapı pandizotunu söktüm, komple deriyi ayırıp dediğiniz işlemin aynısını yaptım. Asıl sorun şu, bally deriyi buruşturuyor. Yaptıktan sonra bally sürülen yerler buruş buruş gözüküyor kurudukça. Deride çekme yapıyor yani.
Hatta pandizotu hazır komple sökmüşken kapı içine akustik yalıtım malzemesi ile yalıtım bile yaptım tamamen. O kadar söktüm yani herşeyi :D Uğraşmasına uğraşıyorum da, o derinin buruşma olayını çözemedim bir türlü. Gerçek deri olmadığı için suni deri eriyor resmen.
Tuğhan.
156 Selespeed