Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

cilalı oto şampuanı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

quote:

Sercan naptın sen :) 2xT1 aman diyim , sonra o arabanın her yeri gıcırdamaya başlar :)
Bende bi tane W12GTI var , yetiyo da artıyo bile :)

p3 daha iyide t1 show amaçlı :) t1 ler çok alt çalıyo p3 lerin tonlama daha iyi arada 1oo W rms fark var ztn p3 yapcam gibi :D
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

benim bagajdakiler bişey değil baksana arkadaşların yazdıklarına

n/a

yok bizim bagaj biraz küçük ya oyüzden battaniye vs diyince benim gözümde bitti o bagaj..

2 çanta koyuyorum bitio bagaj :)
emektar focus unkine 2 tane adam sokmuşluğum war yani oyüzden 147 ninki hala küçük geliyor..

master

Sevgili Can benim battaniyeyi ve diğer yazdıklarımı sığdırdığım bagajı görsen gelip beni alnımdan öpersin :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

Alfadanadam

quote:

Sevgili Can benim battaniyeyi ve diğer yazdıklarımı sığdırdığım bagajı görsen gelip beni alnımdan öpersin :)

Önder'cim iyi güzel de bu battaniye ne için? :)

n/a

bide 2 adam ne alaka can ? ceset şeklinde mi

n/a

ahah yok öne 1 arkaya 5kız oturmuştu kısa bi mesafe gidicektik,erkek arkadaşlarda yer kalmadığı için bagaja girmek zorunda kaldılar :)
kendileri kabul ettiler :) tabi bagajdan çıkarlarken etraftaki bakışlarda ayrı bi komediydi :)
walla bana 147 nin bagaj küçük gelio ne bileyim :)

master

Bir amacı gerektiği zaman üstünde yatmak suretiyle arabanın altındaki ekipmanlara kirlenmeden müdahele edebilmek.

Bir başka amacı olur da gece arabada falan uyumak durumunda kalırsam üşümemek için.

Bir diğeri de bagajda sağa sola sallanan bir sürü ıvır zıvırın arasına sıkıştırmak suretiyle onların yolda takır tukur ses yapmasını önlemek.

Bir başka amacı da bagajda eşya olmadığı zaman huzursuz olduğum için bagaj kalabalık görünsün diye :)

Ayrıca bagajda adam diyince abim üniversitedeyken kaçak yollarla akşam okulda kalmamı sağlamak için Peugeot 106'nın bagajına tıkması geldi , şaka yapıyo sanmıştım ama zorla sokmuştu bagaja :)
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

ehuuu olur arasıra öle geçende arkadaşın astra gtc sine 7kişi binmemiz gerektiği için ben canlı park sensörü oldum panzotu kaldırdık dıtdıtdıtdıtttttttt :P

krm

yahu burada konu dağılmış :) ama her yerde karşıma oto şampuanı olarak "armorall" çıkıyor. içindekiler kısmına türkçe yazı yapıştırmışlar okunmuyor...

nasıl ola ki, bilginiz var mıdır?

n/a

meguiars gold class alin...ben onla yikiorm hep..canla beraber de onu kullandik 2mizde memnunuz...bi de turtle wax in cilali şampunai vardi..o biraz daha parlak yapiordu snki ama meguiarsla yikadiktan sonra arabaya dokunduğunuzda üstünde hakkaten daha farkli bi dokunuş oluyo

n/a

walla ben Meguiar's ın NXT Şampuanı nı aldım şimdi oda aynı Gold Class gibi gayet güzel ve bildiğimiz şampuanlara göre oldukça katı kalıyor,böyle jöle kıvamında fln busayede eşşek gibi kutudan sadece 1kapak kullanınca bütün arabayı rahatlıkla yıkıyorsun..

agucba

Tek kapakla dediğiniz kova ve sünger kullanarak mı, yoksa başka bir yötem mi var?

///////////////

master

Ben birkaç kere saç şampuanıyla yıkadım , sonuç süperdi :) Garip gelebilir ama saç gibi hassas bir yere faydalı olan şey arabaya da zarar vermez herhalde :) Mis gibi de kokuyor üstelik.
Mülayim biriyim.

1997 GTV V6 Turbo
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

agucba

pH derecesi önemlidir herhalde :)

///////////////

n/a

serkan abi carrefourda falan araba yikama eldiveni var...kovaya şampuani 1 kapak koy...sonra üstüne tazzikli suyu tut köpürt ondan sonra tak o eldiveni eline yumuşacik cilalayarak yika arabani...güsel bi iş :D bliosn benim hobim:D

agucba

Teşekkürler Volkan. Katılıyorum. Araba yıkamak çok güzeldir. Eldiven yerine sık gözenekli sıvacı süngeri kullanıyorum. Süngerin içine taş giremediği için boyayı çizme ihtimali de az. Tavsiye ederim.

///////////////

n/a

hmm aslinda evet mantkli bak o sivaci süngeri...zaten arabayi yika yika sivacidan bi farkimiz kalmadiki..şmdiye kadar çin seddini sivicak kadar yikama kurulama hareketi yaptm

agucba

Karate Kit I filmindeki "Cilala Parlat" gibi bir şey herhalde :))

///////////////