Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2008 model 159 JTDM telefon eşleştirmesi yardımı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iwocan

Saygıdeger Alıfıstler sızden bır rıcam olacak...Ilk defa bır Alfa sahıbı oldugum ıcın fazlasıyla acemıyım bu konuda...Aracımın dıreksıyonu uzerınde telefon ısaretı var ve sanırım bu telefonu arac ıcınde blue&me ozellıgının oldugunu gosterıyor..Fakat telefon eslestırmesının nasıl yapılacagını bılmıyorum..Bu konuda yardım edebılır mısınız? Sunu belırtmek ısterım kı aracımın normal bır teybı bulunmakta..Eger bulabılırsem navıgasyonlu teyp almak ıstıyorum...Navıgasyonlu teyplerın gps'ını sanırım Turkıye'de kullanamıyormusuz.Bu ne kadar dogru?

Sımdıden tesekkurler...

naxos

İlk öce hayırlı olsun yeni aracınız..İlk Defa alfa aldıysanız birdaha ayrılması zor olacak.
Navigasyon evet Calışmıyor,dışardan başka bir program yüklenip calışırmı bilemiyorum fakat aracta cok şık durduğu su götürmez.O bahsettiğiniz Navi modeli yaklaşık 3000 eur birmotlarda Bazı insanların dubledin taktılarını gördüm fakat orjınali gibi güzel durmuyor.
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

iwocan

Tesekkur ederım bılgılerınız ıcın :) pekı bu telefon eslesmesı ıcın ne yapmamız gerekıyor? :)

Dentist

159 unuzun garantisi varsa eğer,Birmota gidin yardımcı olsunlar.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

iwocan

2.el aldıgım ıcın garantısı olup olmadıgına bakmadım ama en kısa zamanda sorarım...Tesekkur ederım...

Kendım halledemeyecegım kadar uzun bır problem mı bu? :(