Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta elektrik aksami sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esatay

Arkadaşlar daha önce start stop da sorun var diye yazmıştım ama sorun biraz derin çıktı.
1: Arabam bazen stop ediyordu .
2: Klima kendi kendine çalışıyordu.
3: Start - Stop kafasına göre çalıyordu.
4: Araç fazla yakiyordu.

Neyse dün Mengerler Atesehir'e gittim aracı cihaza bağladılar beş altı tane elektrik sisteminden arıza vermiş Araç. Arabayı incelememiz lazım bir günde sürebilir bir haftada sürebilir dediler bende doğal olarak araç istedim Kocaeliden geldiğimi belirttim ilk önce  bakımın yirmi günü geçmesi lazım veremeyeceklerini söyledi sorumlu arkadaş. Bende servis müdürüyle görüştüm sağolsun yardımcı oldular ellerinde araç olmadığı için aracı bırakmadım ama araç temin edince aracimi bırakacağım. Alfa Romeo müşteri hizmetlerinide aradım bakalım dönüş bekliyorum sifir araçta bu sorunlar nasıl olur diye araç servisten çıkınca sizleride bilgilendiririm
2004 147 distinctive
2014 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2015 Giulietta 1.4 m.a tct distincive
2016 Giulietta JTDM süper tct

Alfadanadam

İkame aracı da en az aracınız gibi bir araç olmalı. Daha azını kabul etmeyin. Hali hazırda 2014 model araç sahibi mağdur edilmiş zaten.

esatay

Bakalım ya alfa yada lancia vereceklerini soylediler. Bilgisi olan varsa d moduna aldığımızda gösterge ışıklarının göz kirpmasi normal mi birde yazmayı unuttum araç bazen marsda basmıyor ceviyorum kontağı mar pozisyonunda herşey normal basıyorum marşa tık yok
2004 147 distinctive

dr_eros

You are not allowed to view links. Register or Login
Bakalım ya alfa yada lancia vereceklerini soylediler. Bilgisi olan varsa d moduna aldığımızda gösterge ışıklarının göz kirpmasi normal mi birde yazmayı unuttum araç bazen marsda basmıyor ceviyorum kontağı mar pozisyonunda herşey normal basıyorum marşa tık yok
Bu yazdığınız 2 durum normal. Marş sorunu aslında almama değil. Fazla çevirince kilitleniyor.  Start/stop ise kafasına göre çalışıyor ama belli kriterleri var. Bazen sizin sorun sandığınız şeyin mantıklı bir açıklaması oluyor.

chao

O Marş basmama olayı çocuk vs için güvenlik için yapılmış.
D ye alınınca kadran ışıklarının gitmesi de normal. Diğerleri için de çok geçmiş olsun. Umarım kolay bir şekilde çözülür tüm problemler
2004 Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctinve
2013 Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 Progression Pluse
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Distinctive
2016 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtd Super TCT

krm1983

You are not allowed to view links. Register or Login
O Marş basmama olayı çocuk vs için güvenlik için yapılmış.
D ye alınınca kadran ışıklarının gitmesi de normal. Diğerleri için de çok geçmiş olsun. Umarım kolay bir şekilde çözülür tüm problemler

+1283
2011 model giulimde de aynı şekilde.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

esatay

Marş i çok ceviriyormuyum onun farkında değilim deneyeceğim bakalım sağ olun cevaplariniz için
2004 147 distinctive

koramiral

Geçmiş olsun inşaallah cozulur ve kocaelide baya Bi guiletta gördüm birde kocaelidede var mengenler onlarda yapıyor alfa diye biliyorum

esatay

Sağolun Yok kocaeli deki mengerler sadece mercedes e bakıyor
2004 147 distinctive

esatay

Dün aracı menger atasehire bıraktım sorunu arastiriyorlar. 2014 model onbinde  dizel giu aldım anlamadigim on konsoldan galiba tam çözemedim değişik bir ses geliyor cizirti şeklinde. Korkum ilerde benim aractan da gelir mi bu ses çok sinir bozucu
2004 147 distinctive

esatay

On gündür arac serviste iki üç gündür tofaş genel merkezden mühendisleri aracı inceledi body control diye bir parça siparişi verildi. Emin değilim ama anladığım kadarıyla eminde değiller deneme yanılma yoluyla sonuca varacağız galiba.
2004 147 distinctive