Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

afyondan geçerken alfayla kalanlar için

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koramiral

geçen gün form da gezerken afyonla ilgili baya bir alfa müzdarip olduğunu gördüm bütün formu okudum ancak enteresan bir sekilde sürekli afyon civarında alfaların sorun yaptığını, uğursuzluk olarak görüldüğünü okudum. sonra bugün baska bir forumda gezerken şu yazıyı gördüm. ( irintili olabilir )

ALINTI

yalnız bu konu önemli...samarası olan 1 arkadaşım istanbulda vatan caddesinde yolda kalmış, neyse usta gelmiş 1 süre sonra basmışlar tık çalışmış alet, neyse anlam veremeyip tabi ustaya yol parasını tosladıktan 1 hafta kadar sonra yine yolda kalmış aynı yerde, lan sen emniyet müdürlüğünün orda mı kalıyon yoksa hep dedim, he lan noldu dedi, dedim arabanın ateşleme beynini değiştir 1 daha kalmazsın... :D dalgametre bozulmaya başlayınca manyetik alanlardan etkilenmeye başlıyor, EM nin telsizi sıcakla birlikte sapıttırıyor ama bunu samaracıların bile çok azı bilir... :)

aynı şekilde 2009 Tata vardı şirkette, 1 gün kula da sanayide arabaya binecem bastım kumanda iptal, onların sisteminde de kumandadan kapıyı açmayınca motoru çalıştırmayacak şekilde yapılmış lanet immobilizer,önce kumandanın pili bitti dedik pili değiştirdik gene aynı, neyse kızdırma bujilerine direk akım vererek immo bağlantısını baypas edip çalıştırdık arabayı "abi şu arka sokağa gidip 1 daha denesene dedi çocuk, ne alaka dedim bana 3 direkteki toplam 9 adet baz istasyonunu gösterdi tam karşıdaki...  :vurarim: vay ebesini diyerek arka sokağa geçip bastım düğmeye, sorun ortadan kalktı...meğer aynı şekilde kulada zaten toplamda 3-4 tane bulunan tataların hepsi aynı yerde kalmış da önceden, öyle çözmüşler davayı... :D

Inan

Herhangi bir PTT nin önünde park edersem benim uzaktan kumanda çalışmıyor. AlIşveriş merkezlerinin otoparklarında binanın servis kapı alanına yakın park edersem yine çalışmıyor.. >:(

misket

Arabaları bu şekilde etkileyen radyo dalgaları bize neler yapıyor kimbilir  :(
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]