Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 mk1 direksiyon sorunu yardım.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetcevik82

Slm. Arkadaşlar 156 mın direksiyon kutusu bozuktu (boşluk vardı ve atlama yapıyordu) yaklaşık 4 ay önce çıkma olarak değiştirdim sorun kökten çözülmüştü.ancak 3-4 günden beri direksiyonumda yaklaşık 3 -4 cm boşluk var. bu boşluk ilk başta 1 cm kadar dı ve fazla ses yapmıyordu.ama şimdi direksiyon orta konumda iken hafif sol yapıp tekrar toplarken tıkırtı ses yapıyor. Bu ses daha önceki gibi direksiyon kutusundan gelen bir ses değil. ses direksiyonun hemen altından geliyor. yükseklik ayar kolunun oralardan bir yerden. sizce problem nedir. saygılar.

alfistahakan

Mehmet bey öncelikle aracınız hayırlı olsun.Üyelerimiz va alfa romeoları bölümünde kendinizi ve aracınızı tanıtsanız sizinle bir tanışsak sonrada aracınızın sorunları hakkında konuşsak diye düşünüyorum.Bilmem yanılıyormuyum.
Direksiyondaki ses, sol yada sağ yaparken amortisör takozlarından da yapabilir bir ihtimal.Diğer ihtimal kutuda sorun yoksa direksiyonun mafsallarından da gelebilir.Ama sökerken dikkat airbag altında korna ve airbag kablosunun bağlandığı bir yuvarlak kutu var adını tam bilmiyorum aman diorum dikkat içinde film şeklinde uzun bir şerit var kablo görevi görüyor.Tabii sökerseniz.Kolay gelsin diyorum.
Hakan
Forever Alfa

omeroguz

Mehmet bey, direksiyonun yükseklik ve derinlik ayarıyla oynayın, tam oturmadıysa yerine ondan da yapabilir. Bu sadece ihtimallerden biri tabi.
Zamanında Beylikdüzü birmot az kalsın benim direksiyon kutusunu değiştirecekti