Arkadaşlar selam,
yeni aldığım 2005 model 156'mın sunroof perdesinin bakalitleri sıcaktan dolayı düşmüş. bunları nereden temin edebileceğim konusunda bilgisi olan arkadaş varsa ve cevap yazarsa sevinirim. peşin teşekkürlerimle;
*** servis sunroof perdesine 750 tl fiyat verdi. yenisini almak hiç mantıklı değil.
Sunroof perdesinin klipslerini diyorsanız onlar 150-200TL arası birşeydi,bunlar ray içinde hareketi sağlar,niye komple perde fiyatı vermişler anlamadım.Ben bundan 3 sene önce çıkma perde almıştım 50TL'ye,bende komple perde yoktu,klipsler kırılınca adam söküp atmış ama nereye atmış meçhuldü!
klipslerde bir sıkıntı yok. perdeyi ileri geri iterken tuttuğumuz plastikler var ya işte benim perde üzerinde olmayanlar onlar. 3 tane. malum yetkili servis olunca geçirmasyon olayı devreye giriyor. bu arada çıkma perde acaba nereden bulabilirim ?
İstanbul'da bulmanız daha kolay,oradaki çıkmacıları bilmiyorum ama arkadaşlar size yardımcı olur büyük ihtimalle...