Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 159 Orta Konsol nasıl sökülür?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ar.159

You are not allowed to view links. Register or Login
Walla arkadaslar bende orta konsoldan nemnunum ama klima Ünitesi'ni fircalanmis koyu renk metale yada pianoblack kaplamak istiyorum ama cok zor gözüküyor sizce memnun mu yada yurt dışı sitelerde hazır kalipli kaplama seklinde birsey gördünüz mu hiç?
hortalatayım yok mu fikri olan duyan eden bu sadece benim fantezim mi yoksa?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

ben yazacaktım ama unutmuşum yazmayı :D Piano black güzel olabilir. Denemeden birşey söylemek zor.

ar.159

ben yazacaktım ama unutmuşum yazmayı :D Piano black güzel olabilir. Denemeden birşey söylemek zor.
:D :D takdığım doble dinde piano black ya bencede güzel olacakta nasıl olacak işte mesele orda böyle tuş yterleri oyulmuş hazır bir kalıp olsa yapıştırsam şahane olacak hiç gördünüzmü öyle birşey?
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

hi_cazz

:D :D takdığım doble dinde piano black ya bencede güzel olacakta nasıl olacak işte mesele orda böyle tuş yterleri oyulmuş hazır bir kalıp olsa yapıştırsam şahane olacak hiç gördünüzmü öyle birşey?

diğer marka araçlar için piyasada çok miktarda var. alfa için ise görmedim malesef. söküp kaplamaktan başka yolu yok sanırım.

ar.159

sökmesine sökelim zaten double din montajı sırasında söktürdüm alıştık bir kere de sadece sökmekte yetmeyecekki tuşları v.s de çıkarmak gerekecek oda çok riskli ve zor. vazgeçmekten başka çare yok gibi yardımlar için teşekkürler..

diğer marka araçlar için piyasada çok miktarda var. alfa için ise görmedim malesef. söküp kaplamaktan başka yolu yok sanırım.
34 AV 0020 COMING SOON!!

Alfadanadam

hi_cazz

Alfadanadam

Maalesef o şekilde olmadı. Ama knsol sökmek en kolayı işin. Arka tampon evlere şenlik kamera montajı için. Hiç bir yerine parmak bile girmiyor.
Ben direksiyon kumandası için iso bağlantı aldığım için bağlantı kolay oldu. Bir tek geri vites müşüründen esinyal alamadık. şanzımandan içeri kabl istemedim. Geri vites ampulünden aldık enerjiyi. Ama otomatik devrwye girmiyor şimdilik. Teypteki viseo alıcsının da enerjisi oradan gelmeliydi. Kablo çekmwk te ayrı dert bizim arabalarda. Şimdilik manuel AV'ye getiriyorum. Önümüzdeki günlerde müsait bir zamanda arkadan öne enerji çekmek için tekrar gideceğim.

Tapatalk

hi_cazz

Anladım. Peki kendinizmi söktünüz konsolu?

Alfadanadam

Büyük oranda evet. Zaten sizin koyduğunuz fotolar fazlasıyla yeterli oldu. Tekrar teşekkür ederim :)

Tapatalk

ar.159

hayırlı olsun doubledin niniz benimkiyle aynı gerçekten güzel duruyor gerçi piano black yerine mat olsa daha iyi olacah ama pioneer hep aynı kasayı kullanıyor. ben taktıktan sonra en az 3-4 kat ses kalitesinde artış farkettim sizde farkettiniz mi? ayrıca kamera için tamponu delmek istemeyen arkadaşlara sahibinden de satılan plaka ışığı yerine takılan kamerayı tavsiye ederim ben buldum ama kablololama hoşama gitmediğinden yinede kamera taktırmadım.
34 AV 0020 COMING SOON!!

KAKIRMAN

Hayırlı olsun Bülent... Kendim yapmış gibi sevindim...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

voyager3355

Maalesef o şekilde olmadı. Ama knsol sökmek en kolayı işin. Arka tampon evlere şenlik kamera montajı için. Hiç bir yerine parmak bile girmiyor.
Ben direksiyon kumandası için iso bağlantı aldığım için bağlantı kolay oldu. Bir tek geri vites müşüründen esinyal alamadık. şanzımandan içeri kabl istemedim. Geri vites ampulünden aldık enerjiyi. Ama otomatik devrwye girmiyor şimdilik. Teypteki viseo alıcsının da enerjisi oradan gelmeliydi. Kablo çekmwk te ayrı dert bizim arabalarda. Şimdilik manuel AV'ye getiriyorum. Önümüzdeki günlerde müsait bir zamanda arkadan öne enerji çekmek için tekrar gideceğim.

Tapatalk

Cok yakismis abi. gule gule kullan. direksiyon kumandalarini kullanabiliyorum mu dedin ben yanlis mi anladim abi? birde bu alette bluetooth falan varmi telefon icin? ben biraz cahilim. istersen model numarasi soyler isen ben bakarim internetten datasheet v.s. var ise kendi sorularimin cevabini bulurum saniyorum.
PARKU

Alfadanadam

Burayı cevaplamayı unutmuşum.

Geri vites kamerasını internetten sipariş etmiştim. Taktım ama beğenmedim, fazla büyük duruyor. Daha miniğini takacağım. Ses kalitesindeki artış inanılmaz elbette.

Bendeki ünitede bluetooth yok, hiç farketmedim olduğunu satın alırken. Olmadığını bilseydim açık söyliyim başka modelini alırdım. Onun haricinde oldukça fazla ayar imkanı sunan kaliteli bir ünite.
Direksiyon kumandalarını kullanabilmek için ebay ingiltereden uyumlu kablo demeti satın aldım. 120 lira civarına maloldu sadece o. Yaklaşık 80 lira dandik teyp çerçevesine ödedim ama o olmadan da olacak gibi değildi oval yapıdan dolayı.

Erkay KAHYA

Selam,
Konuyu takip edememişim.
Piyano black görüntü olsa gibi bir ibareyi görünce fikir olması açısından bir resim ekleyim.
Konsolu sökme işlemi çok zor değil.
Bir de Gri görünümlü metal aksam tamamen ayrılabiliyor. Bu sayede kolayca boya yapmak mümkün.
Vites topuzuna bakmayın. O kısım düzeldi. :)

wolkanku

Piano black ile ciddi guzel duruyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

fevkalbeser12

Piano blacki bende düşünüyorum kış projelerim arasında var:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

ar.159

gerçekten güzel durumuş piano blacke bende özeniyorum ama benim arabanın kokpiti kahverengi krem ağırlıklı olduğundan gitmez başka alternatif bulmalıyım.
34 AV 0020 COMING SOON!!

Alfadanadam

Ben aracın içini açık renk sevdiğim için bana göre değil.
Bu arada teybin alttaki ışıklarını da kırmızı yapsanız daha uyumlu olmaz mı?

Tapatalk