Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta mk2 çerçeve sökümü

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dellobaltino

Arkadaşlar mk2 aracımda ön konsoldaki teybi çevreleyen kahverengi çerçeveyi sökeceğim. Vida yok, asılınca klipslerden kurtulur çıkar dediler. Fakat bir türlü sökmeyi başaramadım. Çerçevenin alt tarafı çok sıkı, milim oynamıyor. Biraz daha zorlarsam kırılacak. Bunu sökmenin kolay yolu var mıdır? [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dellobaltino

Resimde yukardaki 3 vidayı söktüm yine çerçeve gelmedi[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Dellobaltino

O vidadan önce tırnaklardan kurtarınca 1 cm aralık kalıyor demişsiniz. Bırak 1 cm, çerçevenin alt kısmı milim kıpırdamıyor. Ben o vidayı önce bir sökeyim, sanırım sonra gelicek çerçeve

Dellobaltino

Dediğinizi yaptım. Çerçeve tırnaklarından kurtuldu. Fakat o vidayı 1 saat uğraşmama rağmen sökemedim. Sanki kimse sökemesin diye özellikle koymuşlar. Tornavidayı sokup el yordamıyla bulmaya çalışıyorum vidanın başını. Yok arkadaş denk gelmiyor. Vallahi asılıp çerçeveyi kırmamak için kendimi zor tuttum