Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 jtdm manuel vites kolu titremesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mrbkmz

Merhabalar,

Aracımı 3. Viteste 2000 devir ve üzerinde sürerken 4. Viteste ise 2000 devir ve üzerinde ayağımı gazdan çektiğimde vites kolu tırrrrrr sesiyle titriyor. Sebebi ne olabilir acaba
2006 159 1.9 JTDm
2004 156 1.6 TS

Erkay KAHYA

mrbkmz

Teşekkür ederim cevabınız için, bana daha önce volant demişlerdi de bir de forumun fikrini alayım dedim. Önümüzdeki hafta içi göstereyim o zaman var mıymış boşluk
2006 159 1.9 JTDm
2004 156 1.6 TS

max-ime

Volandan ise ilk calistirmada titresim ve / veya sarsinti da yapar.

sabrican

You are not allowed to view links. Register or Login
Teşekkür ederim cevabınız için, bana daha önce volant demişlerdi de bir de forumun fikrini alayım dedim. Önümüzdeki hafta içi göstereyim o zaman var mıymış boşluk

Hocam volant olmayabilir. Benim arabamın volant cidden kötü durumda. Değişmesi gerekiyor. Fakat viteste titreme yok.
2007 159 Manuel
2007 159 Q-tronic

alperuzi

Boşluk var mı viteste? Debriyajı bırakınca oynama yapıyor mu yani?

Bu arada eğer daha önce değişmediyse yağını değiştirin, birkaç tane konu açıldı forumda. Bu şanzumanların içindeki yağ çok iyi değil.

mrbkmz

Anladım o zaman şanzıman yağını değiştirmeyi deneyelim bakalım olumlu bir sonuç alacakmıyım. Cevaplar için çok teşekkür ederim. Viteste boşluk olup olmadığını birazdan deneyim yazacağım
2006 159 1.9 JTDm
2004 156 1.6 TS

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Anladım o zaman şanzıman yağını değiştirmeyi deneyelim bakalım olumlu bir sonuç alacakmıyım. Cevaplar için çok teşekkür ederim. Viteste boşluk olup olmadığını birazdan deneyim yazacağım

Yağ ile falan alakası olacağını düşünmüyorum , şanzıman ile dişlilerle ilgili bir problem olabilir. En azından yağ dan daha mantıklı bir öneri.

OZO..!!!

alperuzi

Yagdandir demedim zaten ama yagin değişimi 100bin km sonrasi mutlaka gerekli

Sent from my XT1033 using Tapatalk

umitkilic

Şanzuman takozu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi