Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2004 model 156 için Ses Sistemi Tavsiyesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UmutG06

Selamlar herkese

Araca ses sistemi düşünüyorum ama çok abartılı değil. Orjinal teyp içerisinde changer var, bluetooth u kullanabiliyorum.

Ön ve arka kapılar içerisindeki midleri değiştirsem orjinal teyp kaldırır mı? Amfiye ihtiyaç var mı?

devirsever

Bose ses sistemi yoksa kapi hoparlorleri 4ohm dur, Bose varsa 2ohm kullaniyor, bagajda amfisi ve pandizotta subwooferi olur.

Bose yoksa:Hepsi 4 ohm olmak uzere one bir set 16-17cm komponent, arkaya ayni boyda bir set koaksiyel. Dusuk guclu 35-45w rms, yuksek verimli >90db, kaliteli bir marka ornegin Alpine ama yekili saticidan orjinal urun. Ses biraz daha fazla ciksin derseniz Jbl ve Infinitynin 2.7 yada civari dusuk ohmlu verimli hoparlorleri de mutlu eder.

Bose varsa: 2 ohm hop bulamazsaniz yine yukarda yazdigim gibi 2.7-3 ohm hoparlorlerden alabilirsiniz, orta ve ust frekans verimi dusecegi icin sub biraz daha baskin calar.

Bose yoksa herhangi bir sub onermiyorum, belki bagaja amfili bir 20cm Alpine gidebilir, denemek lazim. Ben bas akustugi olarak kullandiklarimdan cok memnun olamadim. Kapilar acilmisken bir ses izolasyonu yapilirsa az biraz daha baslar belirgin hale gelir.
1996 155 Q4
1996 GTV V6 TB
1998 166 3.0 V6
2006 GT 3.2 V6
2008 GT Q2
1999 156 3.0 V6 Turbo Q2(Güncel)
1998 156 3.0 V6 (Güncel)