Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

3 UZAMNLIK SORUSU YARDIM BEKLİYORUM

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Dpf sokuldugunde yasanabilecek olumsuz bir durum var midir arkadaslar?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dpf'yi fiziksel olarak söktürmeniz yetmez. Yazılımınında tekrar programlanması lazım. Yoksa araç limp moda yani kendini koruma modu gibi bir moda geçer.

100bin kmnin üstündeki otomatik araçlarda eger geçmişinde, öncesinde şanzıman yağı hiç degismemisse, artik hiç degistirmeyin diyorlar.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle bişey olmaz hocam. Diyen işi bilmiyor. Bakım yüzü görmemiş bir araban olsa bakım yaptırmak zaralıdır bu saatten sonra deseler olur mu? Buda aynı şey.

iPhone 'dan You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Dişliler arasında oluşabilcek çapaklar yağ değişiminden sonra olmayacağı için dişliler arasında boşluk oluşuyor diye biliyorum. enazından açıklamaları öyle.

Motorla aynı durum değilde, doğrudur değildir bilmiyorum ama araştırmak lazım. Bunu mekanikten anlayan birkaç kişiden de duymuştum.

Hocam zaten eski yağ varkende farkeden birşey olmaz. Mantığıma yapmıyor yani.

iPhone 'dan You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Erkay KAHYA

Benim aracın turbosu dediğiniz gibi ıslık çalmaya başladı. Hızlı bir uzun yol sonrası ses değişti.
En son bitik hale geldiğinde ise 1. viteste sert kalkış yapılan durumda kulakları tırmalayıcı (düdük eksozlu ekmek arabası sesi gibi.) iğrenç bir ses geliyordu.
O hale gelene kadar basınç düşmesi gibi bir sorun olmadı.
Bu arada belirli zamanlarda turboya ses ayarı yapılması gerekiyormuş.
Turbo, emme manifoltu, Conta seti, kayışlar, rulmanlar, supaplar, silindir kapağı yenileme işlemleri sonucunda arabanın çekişi ve sesi değişti.
Ama emme manifoltunun yeni olması ne kadar etkiliyor bilmiyorum.