Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Akü hakkinda bir soru

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fiction

Arac ici gostergelerimin baska araclara oranla daha sonuk yandigini dusunuyorum (en yuksekte olmasina ragmen)
Sorun su sizce yeni bir akü alsam ısık miktari artarmi, daha aydinlik olur mu?
GTV 2.0 TS Phase 2

Kibitzer

Araç sağlıklıysa aküden değildir bence. Bence aydınlatma lambaları eskimiş, verimleri düşmüş ve/veya tozlanmışlardır.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

DcD-Semih

Aküden değil hocam, ben bütün iç lambaları yenilediğimde aracın içine renk gelmişti. Lambalar ile göstergelerin arasına kir toz çok giriyor daha önemlisi de ampul kararan birşey sonuçta sürekli sıcaktan dış camı kararıyor buda aydınlatma performansını düşürüyor Zafer hocamın dediği gibi. Müsait bi zaman söküp hepsini yenisi ile değiştirince eminim ki çiçek gibi olur  :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Fiction

Ben cesaret edemem değiştirmeye, herhalde bir elektrikciye yaptirmak gerekir.. Peki benim araba icin gerekli olan lamblaar rlektrikcide bulunurmu?:)
GTV 2.0 TS Phase 2

saskuran

bazi elektrikciler yapiyo bazilari yapmiyo sanayi varsa sizin oralarda yapan biri vardir mutlaka

SAS....

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Ben cesaret edemem değiştirmeye, herhalde bir elektrikciye yaptirmak gerekir.. Peki benim araba icin gerekli olan lamblaar rlektrikcide bulunurmu?:)

Bostancı sanayide bana denk gelirsen (%90 denk gelirsin) haberleşelim tüm ampulleri yarım saatte değiştiririz.

Fiction

Buarada göstergeler şu şekilde. bilmiyorum bana mı sönük geliyor sanki geçen yıl bu kadar değil di.

GTV 2.0 TS Phase 2

Alfadanadam

Bence sadece devit saatinde bir ampul eksik. Ama genel bir tozlanma da muhakkak vardır.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tolga_ozhan

Kesin devir saatindeki bir ampul patlak.