Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta Far Ledleri

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Baskan

Genelde gündüz ledlerine enerji veren modül arızalanıyor, iyi bir usta bulursanız modülün tamirini yapar. Servis garanti kapsamına girer girmez sormanız lazım. Olaki garantiye girmez ise sadece modül değişimi yapamıyorsunuz direk farlar değişiyor.

Lbe

Aynı şekilde benim ledlerde yaklaşık bir aydır arızalı.Akota'da baktıracağım illa far değişecek derlerse İlker Kemal beye yollayıp hem bi xenon dönüşümü hemde led tamiri yaptıracağım

LBE..!!!

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Aynı şekilde benim ledlerde yaklaşık bir aydır arızalı.Akota'da baktıracağım illa far değişecek derlerse İlker Kemal beye yollayıp hem bi xenon dönüşümü hemde led tamiri yaptıracağım

LBE..!!!

Bende ferrari farları almayı düşünüyorum nasıl olur ? Boşa hayal kurma sen bi cacık yapmazsın by.

OZO..!!!

OğuzCanAlantor

LBE..!!!

Bende ferrari farları almayı düşünüyorum nasıl olur ? Boşa hayal kurma sen bi cacık yapmazsın by.

OZO..!!!

4C siparişi verdim haftaya geliyor  :haydi:

Lbe

Sayın You are not allowed to view links. Register or Login arkadaşları banlar mısın?

Baskan

Lbe

F430 farı tak +50hp :D

Abi ledde arıza varsa dışardada tek led değiştiremiyorlarmış, çok hassasmış ledin üzerinde bulunduğu film.Far modifikasyonuna girilir mi sence?

LBE..!!!

Baskan

Onu söyleyen şaka yapmıştır, film sadece modül ile ledlere giden hat olarak kullanılıyor. Ledler elektronik kartın üzerinde lehimli, her şekilde değişirde ledin patlama olasılığı yok denecek kadar az bu zamanda..

Sandalyeli olan resimde ledlerin altında duran kahverengi film o, ledler ile alakası yok;

Ayrıca led modülüde sağ farın altındaki bu aluminyum kutu işte, iki farın ledleri paralel bağlı bu kutuya birinde sorun oldumu diğeride yanmamaya başlıyor sıkıntı bunda;

Lbe

Onu söyleyen şaka yapmıştır, film sadece modül ile ledlere giden hat olarak kullanılıyor. Ledler elektronik kartın üzerinde lehimli, her şekilde değişirde ledin patlama olasılığı yok denecek kadar az bu zamanda..

Sandalyeli olan resimde ledlerin altında duran kahverengi film o, ledler ile alakası yok;

Ayrıca led modülüde sağ farın altındaki bu aluminyum kutu işte, iki farın ledleri paralel bağlı bu kutuya birinde sorun oldumu diğeride yanmamaya başlıyor sıkıntı bunda;

Anladım abi bakalım haftaya belli olacak arızası neymiş.İnşallah modüldür.Eğer öyleyse sağ farı parça garantisinden değiştireceğim, geçen yıl sağ farım değişmişti :)

LBE..!!!

ar.159

Su led tek basına satılsa alır 159 a takardim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

Ormanci

Satılsa bile nereye koyacaksınız ki? 159'un ön yapısı bence çok müsait değil.
Anca BMW'deki gibi angel yapılabilir, o da 6 tane olacağı için çok pavyonumsu durabilir, çok kibar ama şık bişey yapmak lazım.... diyecektim ki yapılmışı var :) Google görsellere bakınca çok parlak olanları da var onlar güzel olmamış mesela ama böyle hafif kısık olanlar hem agresif hem şık bi görüntü vermiş.

schumi

Geçmiş olsun...Bu led arızasında komple far değişimi çok saçma. Ucuz bişey olsa tamam da, 1000 tl diyosunuz. Gerçekten yazık verilen o paraya...

Baskan

Aslında 50 kuruşluk bir direnç yüzünden bu sorun ancak hangi servis uğraşır 1000TL almak varken..

milano 75

led apayrı bi dünya,sevislerde bunun tadilatını yapabilcek eleman olmaz,dışarda tamir edip müşteriye verme riskinede girmezler,bu durumda tamiri yok bunların değişelim diycekler mecburen  ;) facede mitsu grubunda bi eleman var,çok güzel farlar yapıp satıyo lancerlara,dün bi paylaşım yapmıştı,audideki komple led far sistemini yapıyormuş şimdi lancera.şööle bişey
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ar.159

led apayrı bi dünya,sevislerde bunun tadilatını yapabilcek eleman olmaz,dışarda tamir edip müşteriye verme riskinede girmezler,bu durumda tamiri yok bunların değişelim diycekler mecburen  ;) facede mitsu grubunda bi eleman var,çok güzel farlar yapıp satıyo lancerlara,dün bi paylaşım yapmıştı,audideki komple led far sistemini yapıyormuş şimdi lancera.şööle bişey

vouwww deli olur lancerda linki paylaşır mısın eleman ist. buldaysa bir gün işim düşer
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

kWo

Merhaba,
Konuyu yıllar sonra hortlatıyorum ama led beyni değişimi için ön tampon sökülmesi gerekli mi? Teşekkürler.

Semih izgi

Merhaba,
Konuyu yıllar sonra hortlatıyorum ama led beyni değişimi için ön tampon sökülmesi gerekli mi? Teşekkürler.

Kesinlikle gerekli. tamponun altında kalan çamurluklara paralel far vidaları var. Çamurluktan elinizi sokup bi şekilde vidayı sökseniz bile , tamponun üstünü kanırtmadan farları yerinden çıkaramazsınız.  Tampon sökümü çok basit zaten hiç çekinmeyin dalın.