Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 147 - Anahtar ve Hararet Sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jaaaa!

Bugün hiç yaşamadığım bir olayı yaşadım aracın orjinal anahtarının kilit açma düğmesi bozuktu içine açılıp bakıldı maslakda bir arkadaşım aracılığıyla değişmesi gerekiyor diyip getirdiler geri kilit kapama düğmesi çalışıyodu. Bende bugün yedek anahtarla yola çıktım yaklaşık 20 dakika klima açık yol gittikden sonra arkadaşımı aldım aksarayda yedek anahtar yerine orjinal anahtarı taktım orjinali takana kadar hiçbir problem yoktu orjinali taktıktan sonra düz yolda giderken bir sıkıntı yok fakat dur kalk a geldiğimizde hararet kendini 130 a vuruyo ikaz veriyo ilk seferde tedirgin olup sağa çektim ve stop ettim anahtarı çıkarttığımda kendi kendine bütün camları ve sunroof u açtı  :duvar: biraz bekledikden sonra yola devam ettim yer yer yine hararet haddinden fazla çıktı 130 a kadar geldi fakat arabada hiç bir değişme yok kaputu açtım extrem bir sıcaklık da yok fan da çalışıyo neden olduğunu bir türlü çözemedim bir yardım edebilirseniz büyük ihtimal elektronik bi sorun. Acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
M.byrkc

Jaaaa!

Hararet sorununu çözdüm fakat bugün anahtarın içini açayım derken evden nasıl olduysa araçla temas kuran anahatar aynı sorunu yaratarak sunroof u açtı ve aracımın içi kar doldu ve ne kadar uğraştıysamda artık kardan sebepmi yoksa donduğundan dolayımı sonroof yarıdan ilerisine kapanmadı  :duvar: :duvar: Yardımlarınızı bekliyorum lütfen..
M.byrkc

Jaaaa!

M.byrkc

tolga_ozhan

En mantıklısı sanayiye gidip o şekilde bir çözüm aramak. Cevabı şudur diyeceğim bir şey gelmiyor benim aklıma

Jaaaa!

Tolga bey heralde donduğundan kapanmadı bugün denedim sunroof ilk başta sorunsuz yukarı kalktı açıldı kapandı. Fakat kapandıkdan sonra birdaha hiç bi şekilde açılmadı  :-X
M.byrkc

tolga_ozhan

Donmuş olma ihtimali var. En temizi kurcalamadan havaların ısınmasını beklemek.

Jaaaa!

Anladım bende öyle düşünüyorum zaten. Sizce eğer açılmazsa elektrikciye mi gitmeliyim yoksa sunroof ile ilgilenen biyere mi gitmeliyim ?
M.byrkc

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
Anladım bende öyle düşünüyorum zaten. Sizce eğer açılmazsa elektrikciye mi gitmeliyim yoksa sunroof ile ilgilenen biyere mi gitmeliyim ?

Normalde gittiğiniz Alfa Romeo servisine gidin. Muhtemelen daha önce tecrübe ettiklerinden ya kendileri çözerler ya da en doğru yönlendirmeyi yaparlar.