Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa romeo cd sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

takgun

Verbatim 4x de yazdım ama ne yazık ki okumuyor. 2007 Focus un uyduruk çinden gelen cd çaları bile çalıyor bu cd yi. Neyse geçmiş yıllarda yazdığım samsung cd ler problemsiz çalıyor. Sanırım samsung cd alarak tekrar deneyeceğim.

latrodects

şarkıların ismi görünmüyor cd ekranında,sadece süre ve track 2 fln yazıyor,bunun ayarı nerden acaba?

tolga_ozhan

Böyle bir ayar yok çünkü teybiniz sadece audio cd çalıyor ise sadec kaçıcı şarkı olduğu ve süredi gözükür. Şarkı ve sanatçı ismi bilgiler mp3 de olur.

latrodects

ok ama aynı cdnin  opelde şarkı ismi görünüyor.ikiside audio cd çalabiliyor. i don't understand:)

tolga_ozhan

Bunu bende anlamadım ama bizim teyplerde ne yaparsanzı yapın böyle birşey imkansız. Bunu biliyorum

agucba

156'nın teybi parçanın adını gösteriyor diye hatırlıyorum.

///////////////

Alfadanadam

bahsedilen audio cd, mp3'ten dönüşüm yapılarak kaydedilmişse şarkı-albüm-sanatçı ismi gibi bilgiler de aktarılmış olabilir.

tolga_ozhan

Ben balupunk usb adaptör üzerinden orjinal teyp üzerinden mp3 çaldım. Fakat o mp3 dosyalarının sanatçı, albüm, şarkı, ismi gibi bilgilerinin kayıtlı olmasına rağmen sadece track kaç onu gösteriyordu. Blaupunkt adaptörün kılavuzunda mp3 dosyalarının bu gibi bilgilerinin gözükebileceği, yani bu özelliği destekleyen teyplerin arasında bizimki yoktu. Ben buradan yola çıkarak bizimkiler göstermez demiştim.

ottoman

benim 156 parça ismi göstermiyor, sadece teyp üzerinden cd ye isim yazabiliyorsun o cd yi takınca hep yazdığın isim gözüküyor.

takgun

quote:

Bence cd ile hiç uğraşmayan. Alın birtane blaupunkt usb interface cihaz. Orjinal teybin üzerinden usb üzerindeki şarkıları oynatın. Ebedi çözüm. Üstelik görünürde hiçbirşey yok herşey standart sadece torpido gözünde bir tane usb girişi oluyor. Cihaz 10 farklı dosya içindeki toplam 999 tane mp3'ü destekliyor. bu bahsetiğim 10 klasör teyp tarafından 10 farklı cd olarak gözüküyor. Teybin üzerinden next dedikçe bir sonrakine atlıyor.

Hocam orjinal teybe usb cihazi nasil bagladiniz? Nasil bir donusturucudur bu varsa birkac linkini gonderebilir misin, arastirayim.

tolga_ozhan

Forumda uzun uzun birçok başlık altında anlattım. Detay lazım olursa seve seve tekrar anlatırım.
En son You are not allowed to view links. Register or Login altında anlatmıştım. Oraya bir göz gezdirin. Olmadı bana sorabilirsiniz.

takgun

Evet arkadaşlar Nero ile mp3 lerinizi audio cd formatında düşük hızlarda bile yazsanız ne yazıkki cd çalarlarımız bazı marka cd leri çalmıyor. Bende birkaç farklı marka cd alarak hepsine aynı mp3 leri nero 7 ile müzik/ses cd si yarat kısmından 8x hızı ile yazdım ve 2005 model 156 mın orjinal teybinde denedim. Sonuçlar aşağıdaki gibidir, sizlerde sorunsuz marka cd leri alarak yazarak aracınızda kullanabilirsiniz. Büyük ihtimal sizde de problemsiz olarak çalacaktır.

Sorunsuz Çalışanlar
1. DMS BLACK 700MB 48x: cd çaların en hızlı tanıdığı problemsiz cd.
2. PHILIPS CD-R 700MB 52x:bu markayıda çok hızlı ve problemsiz tanıdı.
3. TDK CD-R80 700MB 52x
4. KODAK CD-R 700MB 52x
Register or Login" border=0>

Problemli CD markaları
1. Verbatim CD-R 700MB 52x
2. DMS Green 700MB 52x
3. DMS Professional 700MB 52x
Register or Login" border=0>

junip

güzel ve bilimsel bir çalışma olmuş. teşekkürler :)

Dentist

Eline sağlık.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

nanook

mp3 olarak kayıt ediyosunuzdur audıo ya çevirin derim