Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA ROMEO 147 - 1.6 TS DISTINCTIVE performansı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freex_mission

slm arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce 2003 model 147 aldım. araçtan son derece memnunum. şuanda 120000 km de. katalog değeri 120 hp olmasına rağmen motor test merkezinde 97hp çıktı. bujileri kontrol ettirdim normal olduğunu söğlediler. hava filitresi yeni değişti. bilgisayarda arıza çıkartmadı. bu modelde bir araç için 97hp normalmidir? yardımcı olursanız sevinirim...

Alfadanadam

Birçok dinamometre firması "maliyeti yüksek diye" cihazlarını zamanında kalibre ettirmiyor. Ölçüm yaptırdığınız yerdeki cihazın doğru ölçtüğüne emin olmak gerekir araçta hata aramaya başlamadan önce.

Bu arada hoşgeldiniz. Aracınızın fotolarını Üyelerimiz kısmında görmek isteriz.

admin

1.6 ların 105 lik versiyonları da var, onlardan olabilir mi?
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

ARMY_06

105 olacağını sanmıyorum çünkü ilk sahibi 30000 varyatörünü değiştirmiş 105 likte varyatör yok ,sevisle görüştüm ankaradaki motor test merkezlerine fazla güvenilmeyeceğinden yanaydı

freex_mission

aracımın standardı 120 hp. bujilerinden şüpeleniyorum ama 20hp lik fark yaparmı bunu bilemiyorum. peki alfanın performansını arttırmak için tavsieniz varmı chip tuning vb.. işlemler önerirmisiniz. ya da gücü arttırmanın en kolay yolu??

ByHusky

Hissedilicek derecede fark yoksaki performansından memnunum diyorsnz.farklı bi dynoda tekrar deneyn derim. Performans attrmmak için birçok yol var paranız varsa(ortalama 5bin kdr) turbo yapın ve tr de tek olun