Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Sürekli enjeksiyon sigortası atması

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Canbest

Merhabalar öncelikle.
Aracım uzun bir yolculuk sırasında enjeksiyon sigortası attırdı, şans eseri farkedip çekicilik bir duruma kalmadan ve mecburiyetten elimize yangın tüpü alıp sigortayı bağlayıp yola devam ettim bir süre sonra tekrar attı bu sefer gazın sigortasını çırakıp yola devam ettim gideceğimiz yere ulaştım ve sigortayı sanayiden temin edip yeniledim ertesi sabah 3 kere daha sigorta attı bıraktım şu anda yatıyor kabloları gözden geçirdim olabilicek herşeyi temizledim ve detaylı bir şekilde inceledim aklımda iki adet soru var akünün önündeki benzin rolesi bir sorunu yapar mı?  Yoksa enjektörüm mü arızalı başına gelen var mı yardımlarınızı rica ediyorum arabamın elektrik sistemine dokundurtmak istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
146 1.4TS - 156 2.0 TS - MiTo 1.4Tjet

Canbest

Sanırım kimsenin başına gelmemiş fakat ben kendi imkanlarımla çözdüm ve çözümü aynen yazıyorum akünün önündeki kutuda 12v 30a röleler mevcut benim benzin pompasının rolesi hakkı rahmetine kavuşmuş rolelerin tamamını yeniledim ve sorunu çözdüm. İyi forumlar.

Canbest

teşekkür ederim şükür basit oldu şans eseri farkettim