Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 arka cam sorunu

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emre67

Merhabalar,
Bir 147 sahibiyim, aracımda arka iki cam açılmıyor.  İnternette araştırmalarım sonucu aşağıdaki linkte "Rear Power Window Control Module" diye bir parça varmış (Bazı yerlerde konfor modülü olarak geçiyor).  Bu parçayla ilgisi olabilir mi ? 

Daha önce tecrübe etmiş kişilerin yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.

You are not allowed to view links. Register or Login

mahoretti

düğmelerde problem olmasın ? Söküp bakmak lazım. Düğme içindeki pimlerde sıkıntı olabilir.

Emre67

Düğmelerde sıkıntı yok, motorlara da baktı usta elektrik verip onlarda çalışıyor. Ön sigorta tablasında arka camların sigortalarını da değiştirdim. Ama yinede çalıştıramadık. Dikkatimi çeken nokta camları şöför tarafındaki tuşlarda açmaya çalıştığımda bip sesi geliyor ama arka tuşlara bastığımda bip sesi gelmiyor.Muhtemelen arkaya gelen tesisatta yada belirttiğim konfor modülünden kaynaklanıyor.

mahoretti

sol ön modülden arka camları açabiliyor musunuz ? Anladığım kadarı ile önden de arkaları açamıyorsunuz. Aklıma gelen, sağ ön modülü söküp arkada deneme şansınız var mı ?

satoya

(156 mk2) Benim de ilk aldığım önlerde sorun yok, sadece sağ arka açılmıyordu, sol arka ise şoför tarafından iniyor ama kalkmıyor, kendi düğmesinden ise kalıyor ama inmiyordu.. 6 aydır şimdi hiç bir yerden sol arka çalışmıyor, hiç de kontrol etmedim.
2004 156 1.6ts
2003 147 1.6ts eco