Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Anahtar Kopyalama

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Deniz

Selam dostlar
Bugün talihsiz bir kaza sonucu anahtarımı denize düşürdüm :)
Elimdeki yedek anahtarı kopyalamak istiyorum hazır bu işe kalkışmışken sustalı anahtar yaptırmak fena olmaz diye düşündüm.
Bu işlemleri yaptırabileceğim bildiğiniz tanıdığınız birileri var mı ?
Arabam 156 mk1

Anıl

Anahtarınız kopyalatıp,sustalı tip olana çevirebilirsiniz,İstanbul'da bu işi kim yapar bilmiyorum,çoğu oto anahtarcısı yapabilir,belki bir arkadaşın tanıdığı vardır!
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

Deniz

You are not allowed to view links. Register or Login
Anahtarınız kopyalatıp,sustalı tip olana çevirebilirsiniz,İstanbul'da bu işi kim yapar bilmiyorum,çoğu oto anahtarcısı yapabilir,belki bir arkadaşın tanıdığı vardır!

Teşekkürler.
İmmo kopyalamak için 150 lira fiyat çektiler tabi pazarlıksız telefonda.
Sustalı anahtar için halen beklemedeyim. Kumanda ve anahtar aynı yerde olsun istiyorum.

Alfadanadam

Artık birçok anahtarcı bu işi yapabiliyor. 156 Anahtarı kopyalaması zor bir anahtar değil zaten. Siz bir de colt anahtarı kopyalatın da görün hanyayla konyayı :)

Tapatalk

koramiral

ben 35 tl kopyalattım yedek var immo lu çipli yani kendim kasa aldım kestim sustalı yaptım :)

Deniz

bana 100lira dediler kopyalamak için , yuh 35 lira neresi bunu yapan yer ?
birse sustalı anahtar alfa için mi yoksa universal bir anahtar mı , ?

misket

ben 35 tl kopyalattım yedek var immo lu çipli yani kendim kasa aldım kestim sustalı yaptım :)

Çok iyi fiyat, Kocaeli'nde neresi acaba paylaşırsanız sevinirim, İstanbul'a geçerken fırsattan istifade yaptırırm bende.
K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

muratsimsek

Manisada Mehmet diye bir arakadaş var o orjinal anahtarı yapıyor herşeyi orjinal şekilde servislerde 584,00tl arkadaş yarı fiyatına nerdeyse yapıyor bilginize. iletişim bilgisi ise : 05376624618  benim yıkanmış orjinal anahtarımı çalıştırdı :)

memedali

Herkese selamlar, Antalya'da 1999 model 156 anahtarını nerede kopyalatabilirim var mı tecrübesi olan, tavsiye edilen anahtarı Volkan ve anahtarcı Orhan ellerindeki sistemde kopyalanamayacağını belirtti.

ByAKINCI

Herkese selamlar, Antalya'da 1999 model 156 anahtarını nerede kopyalatabilirim var mı tecrübesi olan, tavsiye edilen anahtarı Volkan ve anahtarcı Orhan ellerindeki sistemde kopyalanamayacağını belirtti.

Merhaba 2007 model 147'min yedek anahtarını yaptırdım ve başka alfa anahtarlarıda yaptığını bildiğim ve yakınen tanıdığım anahtarcı bir abim var isterseniz sizi yönlendirebilirim.
147 Blackline Red