Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 159 Klima Kontrol Paneli Ekranı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

utkualcin

İyi forumlar arkadaşlar, 3 gün önce arabayı bir süre kullandıktan sonra park ettim ve yaklaşık 1 saat sonra tekrar binip çalıştırdığımda klima kontrol panelinin ekranındaki yazıların kaybolduğunu gördüm, kotrol tuşları çalışıyor, ekranın ışığıda yanıyor fakat ekranda hiç bir şekilde fan hızı-derece vs gözukmuyordu, buna istinaden Google üzerinden bir arama yaptım ve bu sorunu yaşayan başkalarıda olduğunu fakat onların araçlarının ya bir sonraki kullanımda ya da 1-2 gün sonra kendiliğinden düzeldiğini okudum. Bugün aracı tekrar çalıştırdığımda ekran üzerinde garip semboller çıktı :) görsel olarak buraya ekliycem, bu sorun ve çözümü hakkında bilgisi olan varmıdır ?

alperuzi

Ara sıra yapabilir, 1-2 çalıştırma/durdurma sonrası geçmesi lazım.

Eğer geçmez ise Multiecuscan olan bir serviste bağlanarak hata kodu ve ekran testi de çalıştırılabilir.

utkualcin

Teşekkür ederim cevabınız için, henüz bir düzelme olmadı, zaten önümüzdeki hafta ufak tefek bakımları için servise gidicem orda bi gösteririm artık

Tesla

-Tesla-

confessinq.59

internette çakmağın manyetosuyla panele elektrik veren gördüm düzeliyorda :D

You are not allowed to view links. Register or Login