Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

BUJİ YARDIM

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozkan1983

ARKADASLAR YENİ ALDIGIM MK2 156 MIN BAKIMLARINI YAPTIRMAKTAYIM İLK İŞ YAGINI FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRDİM PERFORMANSININ DÜŞÜK OLDUGU KANISINDA OLDUGUM İÇİN AÇIK TİP FİLTREYİ SÖKÜP ORJİNAL FİLTRENİN SİPARİŞİNİ VERDİM (KÜÇÜK Bİ İLÇEDE YAŞADIGIM İÇİN PARÇA SIKINTIM VAR).KONTROL AMAÇLI BUJİLERİ SÖKTÜĞÜMÜZDE GÖRÜNTÜ BUYDU
DEĞİŞİM YAPAN ARKADASLAR İÇİN BUJİLERİMİN DURUMU HAKKINDA YORUM ALABİLİRMİYİM
VE EKONOMİK AÇIDAN HANGİ BUJİ Yİ TAVSİYE EDERSİNİZ?
SON FOTO DAKİ BUJİ KAFASINI PAS SÖKÜCÜ VE ZIMPARA İLE TEMİZLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ
PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ HAKKINDA BAŞKA NE TAWSİYE EDERSİNİZ ?
ARACIMIN ÜZERİNDEKİ 225-45 R17 LASTİKLERİN NE KADAR ETKİSİ OLUR ?

Musty

bujide ngk'dan şaşmayın bence bizim arabalar buji seçer :) teknik arşivde buji konusu defalarca geçmiş olsa gerek.

ozkan1983

ne yaptıysam bi türlü diğer fotoları yukleyemedim.

ozkan1983

You are not allowed to view links. Register or Login
bujide ngk'dan şaşmayın bence bizim arabalar buji seçer :) teknik arşivde buji konusu defalarca geçmiş olsa gerek.
arşivde kayboldum :S

ATA

Orijinal orijinal orijinal. ;)

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Musty

arşivde kayboldum :S

Ben pek tecrübeli değilim yanlış bilgilendirmek istemem umarım daha bilgili konuya vakıf arkadaşlarda fikirlerini beyan edeceklerdir.

ATA

Birde forumda sürekli büyük harfler ile yazmaz isek daha güzel olacak. :)

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

ozkan1983

Birde forumda sürekli büyük harfler ile yazmaz isek daha güzel olacak. :)

konuyu açtıktan sonra farkettim kusuruma bakmayın

milano 75

bujiler farklı farklı sanırım,resimlerde öyle.orjinali pahalı ama amorti eder fazlasıyla,o lastik jant kombiniyle,15 jant hissedilir farkediyo,tabi jantın ağırlığına göre değişir.bizim 156 da 17 oz  jantlar ağır kalmıştı.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Gouki

Özkan bey kaç km'de 156'nız? 100.000 km'den fazla ise siz almadan önce bujilerin değiştiğine dair bir bilgi var mı?

ozkan1983

bujiler farklı farklı sanırım,resimlerde öyle.orjinali pahalı ama amorti eder fazlasıyla,o lastik jant kombiniyle,15 jant hissedilir farkediyo,tabi jantın ağırlığına göre değişir.bizim 156 da 17 oz  jantlar ağır kalmıştı.
pmr7a ve bkr5ekc çıktı büyük bujiler orr takılmamış

ozkan1983

Özkan bey kaç km'de 156'nız? 100.000 km'den fazla ise siz almadan önce bujilerin değiştiğine dair bir bilgi var mı?
130 bin km de maalesef önceki sahibinden triger ve buji değişiminden net bi cevap alamadım trigeride yakın zamanda değişecek

zephry

Evet çift tırnaklı olanının kodu BKR6EKPA olmalıydı.Orjinal bujiler aşağıdaki linkte...

Yetkili serviste %20 yedek parça indirimi varken 222 tl ye almıştım.100k km ömürlü olduğundan dolayı fiyatı diğer bujilere göre pahalı. Ben km gelmeden, kafam rahat olması açısından trigeri değiştirirken yenilerini taktırmıştım 72k km de.Değiştirdikten sonra herhangi bir performans artışı veya yakıtta azalma olmadı.Yani gerçekten 100k dayanıyor bu bujiler :)  Ama lpg varsa ömrü daha az oluyor.