Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Cruise Control Ekleme...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfadanadam

Selam arkadaşlar,

2004 modelden itibaren Distinctive'ler ile birlikte standart donanıma dahil olarak alınabilen cruise control, daha eski model 156'lara adapte edilebiliyor mu?

İki arkadaşım ki birinde 1998 diğerinde 2000 model Vectra araçlarına taktırabiliyorlar. Acaba bizde de böyle bir imkan mevcut olabilir mi? Bu konuda bilgi verebilecek biri ya da uygulamış olan var mı?

Sercan Keklik

Bülentcim Olmuyor Yani o3 ve sonrasında gelen kol ve beyin sistemi birebir olmuyor. Beyinin yeniden yazılmazı Gaz kelebeginin degişmesi gerekiyor. Gaz telinin ortadan kalkması gerekiyor vs..

Fakat bu tür Cruise control yapan firmalar var yaklaşık 1oo$ Max. gibi bi ücrete yapılıyor. Ne Kadar performanslı olur bilemiyorum.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

bugra

walla Opel de cok rahat uygulanması Bülent abi..bi ark. çevresindeki tüm Astra H lara kendi kendine uygulayabiliyor..ordan biliyorum bende..

Senin araç için uygun olabilecek

Waeco var

You are not allowed to view links. Register or Login böyle bi şey.

bunun daha uygun fiyatlı olanları mevcut ama montajından pek anlayan yok bildigim kadarıyla..

Bide You are not allowed to view links. Register or Login
var ama otopol e ne kadar güvenilir..bilemiyorum

Edited by - bugra on 09/01/2007  18:03:11

Alfadanadam

Teşekkürler arkadaşlar. Eğer Opel'ler gibi kolay uygulanıyor olsaydı düşünüyordum zaten. aksi taktirde farklı bir markanın ürününü taktırmak işime pek gelmiyor.

omeroguz

Bülent in sonduğu soruya benzer bir soru da ben sorayım.

2000 model 156'ya 2004 veya yukarısa direksiyon taksam teyp adaptasyonu yapılabilir mi acaba?

Tufan

Ömer, orijinal teybi takman gerekecek yalnız, bu durumda orta konsolun da değişmesi gerekecek.

Alfadanadam

Geçenlerde bunun için gereken "stalk adapter" ile ilgili linki Can ve Tufan'a göndermiştim. O adaptörü temin ettikten sonrası problem değil. O adaptörü de teybin markasına göre alıyorsunuz.

Bu arada nette resimlerden gördüğüm kadarıyla direksiyondan gelen input'lar basit mini jack'lara benziyor. Tufan'cım eğer problem etmezsen İstabul'a geldiğim zaman teybini söküp incelemek isterim :)

Tufan

adaptör iyi de türkiyede bunu uygulayan bilmiyorum ve zaten hassas olan alfada bunu ilk deneyen ben olmak istemiyorum. öte yandan alpine için de adaptör su an itibarı ile getirelemiyor. o yüzden ben teyp için beklmedeyim şimdilik.

Nicola Larini

156 ya LEGO dan Cruise Control yapmışlar  :haydi:

You are not allowed to view links. Register or Login

A.S.GÜMÜŞ

156 varken bu iş üzerine düşmüştüm, aslında daha önce gaz telli araçlara takılabildiğini bir şekilde duymuştum, ya da birilerinin yaptığını, araştırdım ettim bir sonuca ulaşamadım ama tabi legodan yapmak hiç aklıma gelmemişti :)

07 DH 800