Alfisti Turkey

Alfa Romeo => Teknik Bilgiler, Teknik Yardım => Konuyu başlatan: BOND - 10 Nisan 2007, 22:58:04

Başlık: forumda da yanıtlanamazsa???
Gönderen: BOND - 10 Nisan 2007, 22:58:04
arkadaşlar az önce açtığım konu forumda kapanmış,bir çözüme ulaştıramadık,17'' GTA 5 delikli jantları 2001 156 ma nasıl takabilirim.Bijon ölçülerinin 5*108 olduğunu söylüyorlar,benim aracın ölçüsü 5*98 imiş
Başlık: forumda da yanıtlanamazsa???
Gönderen: n/a - 10 Nisan 2007, 23:29:13
Hayır konu kapanmamış..

Moderatorlerimiz tarafından, konunuz forum kurallarımız gereği ;

""D-6 Doğru konu başlığı seçin:Yardım istediğiniz mesajlarınızda, "ACİL YARDIM" veya "YARDIMA İHTİYACIM VAR" gibi başlıklar kullanmak yerine, sorunu kısaca belirten başlıkları kullanmalısınız. Düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işlemini etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.""


ismi değiştirilip buraya taşınmış..

Link (http://www.alfistiturkey.com/index/topic.asp?TOPIC_ID=2846&FORUM_ID=37&CAT_ID=3&Topic_Title=Jant+Konusunda+Acil+Yard%FDm&Forum_Title=Modifiye)