Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giuletta Jant Kapağı ve Lastik Ölçüleri - 18 inc Jant

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aymen

Merhaba arkadaşlar,

Lastiklerim bitikti ben de bu nedenle yeni lastik aldım guilettam için 18 inc jant var benim Giu ' de . Bundan önceki lastik 235/40/18 idi lastikçi giu  18 inc jant için doğru ölçünün 225/40/18 oldugunu söyledi ve onu taktı. Doğru mudur ? Bu arada jant göbeği kapaklarım tırnaklı değilmiş. Önceki sahibi yapıştırmış. O nedenle onlar söküldü. Nereden uyguna ve kaliteli bulabilirim ?

Dellobaltino

Evet lastikçi doğru söylemiş. You are not allowed to view links. Register or Login sitesinde jant göbeklerini bulabilirsin. Ben siyah beyaz qv olanından almıştım. Orjinali çok kaliteli duruyor. Çin işi dandik ürünlerden almayın

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aymen

Teşekkürler. Jant kapağı ölçüyorum 5.5 cm cıkıyor ama 6 cm oldugunu söylediler. 8C modeli 18 inç jantlarım. Original olup olmadıgını bilmiyorum. Arabayı 2. el aldım.

aymen

aymen

Alfayedekte şimdi bulabildim . 44 liraymış tanesi bizim Giu 60 mm galiba.

ismo41

Geçen yıla kadar yazlıklarda ben de 225 40 18 kullandım ve sonuç jant düzeltme...
Bu sene lastikleri yenileme vakti gelmişti 235 40 18 e geçiş yaptım, konfor hissedilir şekilde arttı aracımda... :clover:

fikri.şakar

18inç replika 8C jantların göbekleri 60mm değil bilginiz olsun. 60mm olan göbekler 17inç jantların.

fikri.şakar

Alfa yedekte 50mm diye geçenler sizin araca uygun olma ihtimali daha yüksek.