Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Giulietta ayak dayama montaji hakkinda

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dellobaltino

Arkadaşlar giu için ayak dayama aldim.vidayla hallederim diye düşünmüştüm.fakat kendi ince bir civatasi pul ve somunu var.bunu nasil takabilirim? Vidayla vidalasam tutmaz mi?[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ertena

Akıllı vida ile yapabilirsiniz. Ben eski aracımda öyle yapmıştım. Sorunsuz oluyor.

Dellobaltino

Olmadi ben de öyle yaparim ama orjinal olsun istiyorum.civatasi üstten takiliyor ama somun ve pulu nasil takicam.arkasina nasil ulaşabilirim

Alfadanadam

Sanırım mevcut ayak dayama lastiğine ince kesik atıp pulu içeri itiyorduk. Öyle kalmış aklımda. Akıllı bida temiz iş ama, hem daha sabit olur bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dellobaltino

Somunu takip sikmadiktan sonra pulun bir anlami kalmiyor ki.bu ayağimizi dayadiğimiz yerin arka tarafina ulaşmak lazim somunu takmak icin.onu bilsem takarim.dedim belki daha önce bunun montajini yapmiş birisi varsa bilgi verebilir.bunun için servise gidecek değilim artik vidalayip geçicem ne yapalim.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]