Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Kaputta hafif göçük. Düzeltme yardım!!!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Erkay KAHYA

Gecmis olsun. Umarim boyasiz kurtarilabilir.  :(
Insanlardaki bu cekememezlik nedir yahu.  >:(

Murad

You are not allowed to view links. Register or Login
Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum arkadaşlar. Dün gece aynı durum benim de başıma geldi. Oturduğum mahalledeki çocuklar yada -o. çocukları diyecem artık- ben tam arabadan inerken sokaktaki köpekleri kızdırınca bunlar, ben de uyardım insan gibi. Ertesi sabah bir baktım tavanda kaputta ayak izleri >:( camlarda el izleri. Bariz üstüne çıkp tepinmiş it oğlu itler. O kadar içime oturdu ki sinirden deliye döndüm. Vallahi elemanları o halde görseydim arabanın üstünde karakolluk olurduk heralde. Sonuç olarak kaputta iki-üç tane ve tavanda da o kadar belli olmasa da dikkatli bakınca göçükler var.
Bu özlem otoda boyasız düzeltme işlemi kaça patlar bana?  Yaptıranlar var sanırım.
Biraz da sinirimi yatıştırmak için yazdım buraya.
Selamlar öncelikle geçmiş olsun.
Özlem oto bu işle ilgili isim yapmış olduğundan, bu işi yapan diğer emsal ustalardan yaklaşık olarak 1,5 kat daha yüksek fiyat istiyor. Bostancı ve maslak sanayi de bu işi yapan farklı ustalar da var. Onlara da danışmanızı tavsiye ederim.

ahmetcancoklu

evde uyumaya çalışıyorum, arabamda alarm var. ufak çarpmalarda falan dıdıt diyip susuyor. bir oldu iki oldu indim aşağı mahallenin o.x.ları bnm bir vosvosum ve 147m(mmm canımmm benimmmm). kafa kafaya parkederim hep, aralarında oyun oynuyorlar. bağırdım çağırdım. anne babaları da oradaydı onlara da giydirdim. terör estirdim bildiğin.
1 hafta geçmedi, kaputun ortasında iki kenarda çizgiler gelir ya (kaputun şekli oyledir) sol tarafa sanki parke taşıyla vurulmuşçasına bir ezik. bunu moda da parkettiğim yerden arabaya tekrar binerken farkettim. bilemedim de o o.x.ları mı yaptı yoksa modada mı oldu? evimin önüne gidince herkesin içinde etmediğim küfür vs. kalmadı. onlardan biri olsa beni orada silah çekip vururdu herhalde.

sonuç olarak kaput ezik. 1 cm derinliğinde, 15 cm uzunluğunda bir eziği oldu canımmm Francesca'mın.

Sonrasında 1 hafta geçti, her zamanki gibi Francesca'mı iç dış mis gibi kendi ellerimle yıkadım. bnm evin sokağının başında otostop çeken iki çocuğu aldım bizim mahalledendi. çocuklar bindi abi araban süper çok güzel senin vosvos da çok güzel seviyoruz falan... bakırköyde malum park problemi. bulduğum yokuş bir yere park ederken bammm.... sağ arka tekerleğimiz 1 basamaklık merdivene düştü. Allahtan tam da kriko vurma yerine denk geldi. hafif ezildi. Neyse taş koydum altına, krikoyla kaldırıp yükselttim çıktım oradan.

Çok canım sıkkın. İçimdeki yara kapanmıyor. Ben bunu bile bile yaşayamıyorum. O kadar güzel sağlıklı baktığım ve o kadar güzel çalışan motoru ve yürüyeni ayrıca sağlam kasası olan arabama nasıl olur bu?

Şimdi satmak ve 159 almak istiyorum. Ama Francesca dan önce de arabalarım olmuş olmasına rağmen ilk aşkım benim. Bir taraftan da satmak istemiyorum. Bunları yazarken bile ağlayasım geliyor.

Bir keresinde vosvosumla park yerinden çıkarken başka bir arabanın tamponuna hasar verdiğim için (kimse görmedi, kaçabilirdim) telefon numaramı yazıp, görüşüp, şahsın aracının hasarını telafi ettim. Benim başıma böyle birşey gelmesi beni kahrediyor. Bizim insanımıza Allah akıl fikir versin.

Ben uçaklarda kabin memurluğu yapıyorum, böyle şeyleri Afrikada bile pek görmüyor, duymuyorum. Hatta şuan afrikadan yazıyorum.

Bir Alfa Romeo almak için ne uğraşlar veriliyor, ailelere, yakınlara, dostlara rest çekiliyor. İnsan hayallerinin peşinden gitmeye çalışıyor, bir makineye ruh kazandırıp, o'na aşık oluyorken...

Biraz insan olun. Biraz saygılı olun, lütfen...

Sadece paylaşmak istedim.

fatihmehmet

@ahmetcancoklu

Öncelikle gecmiş olsun.

Yapılan şey tabiki hiç hoş değil fakat çocuk olduklarını da unutmamak gerek. Şimdiki çocuklar hep bilgisayar başında, dışarı çıkmıyor diyoruz ama böyle şeyler başımıza gelince de kızıyoruz.

Hepimiz çocuk olduk. Hepimiz illaki bir şeylere 'istemeyerek' zarar verdik. Yalnız burda aile terbiyesi devreye giriyor işte. Aileden görmeyen çocuk için doğal şeyler bunlar.

Bilerek kasıtlı yapıldıysa tepkinizde haklısınız ama istemeyerekte yapıldıysa çocuk olduğunu anlamak gerek.

Umarım yanlış anlamamışsınızdır. Tekrar gecmis olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

KUY65

You are not allowed to view links. Register or Login
Yeni konu açmamak için buraya yazıyorum arkadaşlar. Dün gece aynı durum benim de başıma geldi. Oturduğum mahalledeki çocuklar yada -o. çocukları diyecem artık- ben tam arabadan inerken sokaktaki köpekleri kızdırınca bunlar, ben de uyardım insan gibi. Ertesi sabah bir baktım tavanda kaputta ayak izleri >:( camlarda el izleri. Bariz üstüne çıkp tepinmiş it oğlu itler. O kadar içime oturdu ki sinirden deliye döndüm. Vallahi elemanları o halde görseydim arabanın üstünde karakolluk olurduk heralde. Sonuç olarak kaputta iki-üç tane ve tavanda da o kadar belli olmasa da dikkatli bakınca göçükler var.
Bu özlem otoda boyasız düzeltme işlemi kaça patlar bana?  Yaptıranlar var sanırım.
Biraz da sinirimi yatıştırmak için yazdım buraya.
abimin eski bmw sine yapmışlardı çocuklar aynısını. üstelik tesadüfen apartmandan çıktığımızda 2 çocuk tavanda 1  kaputtaydı.. Abimin önce koşarak sonra arabayla onları kovaladığını hatırlıyorum.  Biri karşısına çıksa heralde basmazdı frene o sinirle...
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara