Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

km göstergesi

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

merhabalar dostlar.. km göstergesinin ibresi aracı aldıgımdan beri bozuk yüzeylerdeki titreşimden etkilenip titremekte ..rahatsız olmaya başladım artık.kaymak asfaltta problem yok !arasıra yüksek basstanda titreştigini gözlemledim ,problemin kaynagı sizce ne?yorumlar için şimdiden teşekkürler.......

n/a

ve bir soru daha eskişehirde malumunuz özel alfa servisi olmadıgından dolayı ön takımı yenilemek için kendim spariş verip getirtmek istiyorum bana ön takımda degişmesi gereken ne var ne yok söylermisiniz komple..spedy de degiştiricem onlar getirtiyorlar...

quote:

merhabalar dostlar.. km göstergesinin ibresi aracı aldıgımdan beri bozuk yüzeylerdeki titreşimden etkilenip titremekte ..rahatsız olmaya başladım artık.kaymak asfaltta problem yok !arasıra yüksek basstanda titreştigini gözlemledim ,problemin kaynagı sizce ne?yorumlar için şimdiden teşekkürler.......

Km göstergesi sizin anlattıgınız kadar olmasada benimde aracımda o sorun mewcut.Sanayilerde km ci ler war onlara açtırıp baktırırsanız sorunu çözerler gibi geliyor , bende size anlattıgım yolu deneyecegim çünkü.

admin

Bırakın titresin bişi olmaz, zorlamayın elektronik aksamı.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Cem

Km saati Bektaş abinin dediği gibi hassas bir parça, tamir denemesi genelde başarısızlıkla sonuçlanıyor. Benim 156'da da tamir edilmeye çalışıldığını, bozulup yenisini almak zorunda kaldığımda öğrenmiştim.

Aslında bende böyle düşünüyordum idare eder bi parçayı bozmamak lazım :)

burcintun

Benim 155 de de aynı sorun var. Benimkinde temassızlık var soketlerden şüpheleniyorum. Sökebiliyorsanız eğer soketlere solvent türü birşey sıkabilirsiniz.

ATA

Malesef aynı sorun bende de var. Buda kronik bir sonunumuz sanırım. Benim devir saatim bu titreşimlerden etkilenmesinden farklı olarak, sanki grafik kartı kasan bir pcde oyun oynarmışcasına takıla takıla hareket ediyor... Ama iki göstergemde doğru sonuçlar gösteriyor. Bu yüzden hiç bir servise sorunumu sormadım. 2 senedir bu şekilde kullanıyorum. Götürdüğü yere kadar...
1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

n/a

anlaşıldı dostlar takmamak lazım devam bozulana kadar

alfistahakan

Peki bir soru You are not allowed to view links. Register or Login göstergesi 1.vitesde neden çalışmaz?Gazlıyorum hiç ilerlemiyor.2.,3. ve diğer viteslerde sorun yok.Fikri olan varmıdır?

Teşekkürlerimle,
AlfacıHakan
146 1.4 TS 16V
48HS510
Hakan
Forever Alfa

AlfistiKerem

Temassızlık ta olabilir.Yaptırmak istiyorsanız Bostancı Sanayi'de tanıdığım var.İlgilenmek isterseniz tabiki..

alfistahakan

Kerem eğer bana söylemişssen, ilgilenirim de ama ben Muğla/Dalamanda yaşıyorum.Tşk.ederim yinede.

AlfacıHakan
1.4 TS 16V
48HS510
Muğla/Dalaman
Hakan
Forever Alfa

n/a

hocam bildigim kadarı ile elektirik sayacı şeklinde dönen bir dalga motor varmış sinyaller arttıkça yani teker devir aldıkça ibre aşşagı yukarı oynuyormuş kısaca arıza  var ama nerde arastıralım bu konuyu çözelim yarım bırakmayalım herkes arastırsın.......

Dentist

Ben de merak edip,ilgilendim.Sonuç varsa yazın da öğrenelim.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic