Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Ön sag amatsorden gelen ses yardım...

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ceycey84x

arkadaslar kısın sag on amatsorden arabayı ılk calıstırıp haraket ettıgımde gıcırtı gelıyodu sonra kesıyodu dun artık kesmemeye devamlı gıcırdamaya basaldı sorun neden sızce?nısan sonu veya mayıs gıbı servıs zamanım var perıyodık bakım yapılcak.ozamana kadar bır sorun teşkil edermi?bole bır sorunla karsılasan arkadaslar varsa nekadara hallettıler bılgılendırırsenız sevınırım...tabı sorun maatsormu bılmıyorum sadece sag on lastık kısmından gıcırtı gelıyor tumseklerde sol one baktım gelmıyor sadece sag onden yardımcı olursanız sevınırım...

D-6 Doğru konu başlığı seçin: Yardım istediğiniz mesajlarınızda, sorunu kısaca belirten başlıkları kullanmalısınız. Düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işlemini etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Edited by - ceycey84x on 05/04/2009  19:48:55

agucba

Benzer konular burada da var. Muhtemelen sorun bunlardan biridir. Umarım size yardımcı olur.

You are not allowed to view links. Register or Login

///////////////

ceycey84x

tesekkurler yardımcı oldu bu konular

tolga_ozhan

Dün sportivo'da olduğum için taze bilgiyi paylaşayım. Bir 156 kullanıcısı sağ üst salıncağını 160 TL'ye değiştirdi. (sadece parça fiyatı)

ceycey84x

valla fıyat alabılırsem sevınırım bu ıslemı yaptıranlardan bılgılendırme ıcın cok tesekkurler 147 dede aynı fıyat zaten orjınal parcamıydı?logosuzmu yan sanayımı? :)

Edited by - ceycey84x on 05/04/2009  13:41:34

Edited by - ceycey84x on 05/04/2009  13:46:44

tolga_ozhan

Parça 147'de aynı doğrudur. Fakat yan sanayi parçaydı benim bahsetiğim.
Orjinaline ben en son 156 kullanırken aralık ayında 180 TL vermiştim.

Diğer konuları incelediyseniz görmüşsünüzdür zaten. Eğer salıncak burçlarının durumu kötü değilse yağlanarak 10 km daha kullanabilirsiniz. İllaki değiştirmeye gerek yok yani.

Edited by - tolga_ozhan on 05/04/2009  13:55:28

ceycey84x

sadece 10 km mı? ınsallah dedıgın gıbı yaglanmakla gecer veya sole dıyım 200-250 lırayla kurtarcaksam razıyım fakat nısan sonu mayıs bası servıse goturcem bı sorun teskıl etmez heralde ozamana kadar?

Edited by - ceycey84x on 05/04/2009  16:48:01

tolga_ozhan

Zaten sorun olacak birşey beğildir eğer burçlarda fazla boşluk yoksa, sadece ses yapar.
10 km yanlış yazmışım 10 bin olacak

ceycey84x

ınsallah fazla sorun olmadan bıtırırım bu ısı.10 bın km cok ıyı bır rakam