Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ön tampon çeki demiri aparatı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umtu06

Arkadaslar 156nin on tampondaki yuvarlak kapagin oraya takilan ceki demiri standart midir. Yada hangi aracinki uyar?

156vs

stepne üstünde olması lazım ve evet standart olması gerek diye biliyorum şu an stepne yanımda vidanın çapı 16mm

umtu06

Vida çapi 16mm süper bilgi tesekkurler sababah sanayide arayacağım. Alfacılar adamsınız be  :D

156vs

yanlız şunu belirteyim ben aracı alıken stepneyi aracı satan kişilikden 2 ay sonra ve neredeyse zorla aldım orjınalmidir bilmiyorum sana resmini atayım diger arkadaşlar dogrularsa ok dir  :yukari-ok:

umtu06

Evet evet sari olan kanca. Cok kıskandım takımı. Maasallah  :yukari-ok:

156vs

teşekkür ederim yanlız artık omu aldı artık kayıpmı oldu kriko kaldırma yani çevirme aparatı yok bunada şükür ettik aldık :D o kısmı bir tornavida bile halleder
inşallah çekilecek durumlar yaşamazsın gerçi çeki demirini kullanan da pek yok hemen alt tabladan bir halat baglayıp aracı kaktırıyorlar bizde öyle çeki demiri falan uzun iş  :S

umtu06

evet aracı çekecek bi durumum var. sanırım triger koptu :) yarın arkadaşın araba ile sanayiye çekip bakcaz artık. tahminen bi kaç bin lira sıkışmış. o parayı sıkışan yerden çıkarması zor olacak :D ama benim derdim çeki demiri  :haydi: insan haliyle kafayı yiyor

156vs

çok geçmiş olsun  :clover: inşallah korkulan olmaz :(

koramiral

Bu takım bendeki palio nun aynısı bilginize

umtu06

acaba çeki demirinin dişli ölçüsü uyarmı. gidip bi sorayım.

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login
evet aracı çekecek bi durumum var. sanırım triger koptu :) yarın arkadaşın araba ile sanayiye çekip bakcaz artık. tahminen bi kaç bin lira sıkışmış. o parayı sıkışan yerden çıkarması zor olacak :D ama benim derdim çeki demiri  :haydi: insan haliyle kafayı yiyor

Geçmiş olsun... Yükleyin çekiciye gitsin arabayla çekme işi çok riskli..
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

halil

çekiciye yükleme içinde çeki demiri lazım.çeki demiri yoksa ön süspansiyon parçalarına bağlayıp çekici üstüne alıyorlar ki bu daha tehlikeli.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

umtu06

gece kendimiz sakin sakin yayıla yayıla çekecez. :) çekiciye para vermeyelim bide mesafede uzun ki 200 den aşa çekmezler. araca hasar verme riskide var. zaten giren girdi :)) inş. yatak matak değildir.

schumi

You are not allowed to view links. Register or Login
acaba çeki demirinin dişli ölçüsü uyarmı. gidip bi sorayım.

Başka araca ait çeki demiride olur bence. Araçlarda bazı parçaların ölçüleri standarttır.

umtu06

bi kaç çeki demiri buldum komşulardan fiat olsun dacia olsun uzunluk, çap, diş aralıkları farklı farklı. ilk yanıt veren VS156 kardeşimin dediği gibi 16mm miş. Gittim Civatacıdan bir karış 16 milim ince diş ve kalın diş civata aldım. kalın diş olanı tam uydu. tepesına halka kaynattıracam :) çeki demiri kayıp olan arkadaşların dikkatine ;)