Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

tamponum dalgalandi =(

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

herkese selamlar....
bugün park ettğim yerden çkarken önümdeki kisa boruyu unutup çkarken 1 km hizla boruya çarptm boya da dökülme falan kesinlikle yok çok az çizik wardi o da pasta cila ile geçti...ancak 3 tane ayni araliklarla simetrik şekilde dalgalanma oluştu..sizce yarın kaportaciya gitsem tamponu söktürsem ve arkadan biraz vurulurak o dalgalanmalar giderilebilir mi? biraz dağinik bi cümle oldu ama şu anki panikle böle yazabildim =(

n/a

bence değmez.hele hele tamponu söktürmeye hiç.bırak nazarlık gibi kalsın.

n/a

Plastik tampon.. düzelmez bence vurmakla..  başka çizikler filan olursa toptan yaptırırsın : )

Tufan

hiç gerek yok. hem düzelmez hem de nasıl olsa çizilecek, o zaman komple boyatırsın.

Onur

bencede söktürme hiç sonra daha da çok uğraştırabilir.

Alfadanadam

Tampon platik olduğu için söküldükten sonra ısıtılarak düzeltiliyor ama değer mi değmez mi konusu için resmini falan görmek lazım açıkçası...

n/a

aslinda isitilarak direk düzeltilir ya..çok iyi bir fikir verdiniz...ben tamponu söktüreceğim sanirim yarin...sonuçta bizim arabalarin önü kendini çok gösteriyor ve öndeki herhangi bir kusur bu güzelliği bozuyor..buna izin vermemek lazim =)..tabiki çok çizikler birikince yaptirmak lazim doğrusu bu ama ben arabama obsesif şekilde aşiğim